Kos Horoszkóp 2018

Az idén a Mars uralma alatt álló tüzes jegy szülötteit áthatja az energia, amelyet leginkább a karrier terén kamatoztathatnak. A kapcsolatok terén sem kell azonban szűkölködniük. A szorgalomnak és kitartásnak hála – ami a Kosokra amúgy is jellemző – sikerül elérnie a saját maga számára kitűzött célokat. Nemcsak a személyes tulajdonságainak köszönheti a sikerét, hanem a bolygók állásának is, amiből biztosan tudhatjuk, hogy a 2018-as év nagyon pozitív lesz a Kosok számára.

Az év első hónapjaiban a kapcsolatai stagnálhatnak. A Vénusz befolyása nagyon intenzív lesz, ezért ha az érzelmekről van szó, igen érzékenyen reagálhat. Nem okoz problémát Önnek, hogy készen álljon és cselekedjen, ha szükséges, vezetői szerepet öntsön magára, ezért az ilyen jellegű lehetőségek sem kerülik majd el. A felettesei biztosan észreveszik majd az Önben rejlő potenciált.

2018 tavaszi hónapjaiban új, eredeti ötletek rohanják meg a Kost. A rengeteg álmodozás miatt előfordulhat, hogy nehezebben koncentrál a valóságra. A kapcsolatok terén a kitartása ismét visszaigazolást nyer. Szerelmében állhatatos lesz. Impulzív viselkedésének és annak köszönhetően, hogy a szívét hagyja az esze felett érvényesülni, nagy, romantikus szerelem vár Önre. Jól érzi magát a barátai körében is, és mindenhol, ahol megpihenhet a mindennapok fáradalmaitól.

A melegebb hónapok beköszöntével, mivel a Vénusz az Oroszlánban áll majd, béke költözhet a magánéletébe. A kapcsolatok terén hűségre és tiszteletre számíthat. Nincs helye a bizonytalanságnak, ahogy az egyéjszakás kalandok sem vonzzák. A nyári időszak a munkahelyi előmenetelének is kedvez. Az elemzőkészsége és a problémafeltáró készsége kiemelkedően jól teljesít ebben az időszakban. Vigyázzon azonban az egészségére, nem hanyagolhatja el magát, és ne áldozza fel magát a munka oltárán.

2018 őszén a legtöbb figyelmet a családnak kell szentelnie a horoszkóp szerint. Nem számít, mi okozza a levertségét, mindig segítő kezekre talál, és új energiát merít belőle, ha az Önhöz közelállókkal veszi körül magát. A Skorpióban álló Merkúr pozitív hatással lesz az információgyűjtő képességére. Amíg koncentrál, egyetlen akadály sem tűnik majd leküzdhetetlennek. Indiszkrétség is hajthatja, nem jelent majd problémát, hogy tabutémákkal hozakodjon elő.

Az év végére a Kosok a tanulásra fókuszálnak leginkább. Felelősségteljes lesz ezekben az időkben, és hangsúlyos lesz az erkölcsi szempont is az Ön számára. Ez hatással lesz a munkahelyi teljesítményére és a magánéletére is. Határozottak lesznek a prioritásai, és rájön, mi a legfontosabb Önnek, így a következő évet tiszta fejjel és tűpontos célokkal kezdheti majd meg.