10.9. 2019

Kelta horoszkóp: mit árul el rólad?

A kelta fahoroszkóp, éppúgy, mint a rendszeres asztrológia, azon a meggyőződésen alapul, hogy a születésünk dátuma és időpontja valahogy alakítja a személyiségünket. A kelták azonban nagy jelentőséget tulajdonítottak azoknak a fáknak és növényeknek, amelyek végtelen források voltak az információ és bölcsesség számára. Ezért tizenhárom jelet hoztak létre - ahogy tizenhárom holdciklus van egy év alatt -, ami bizonyos értelemben tükrözi a hozzájuk kapcsolódó fák és növények személyiségét. Melyik a tiéd, és mit mond el rólad?
Nyírfa (december 24. - január 20.) A nyír energiája alatt született embereket könnyen elkapja a lelkesedésük és az ambícióik, ami erősen motiválja az őket körülvevő embereket. Toleránsak, kemények, rugalmasak és bármilyen körülmények között megőrzik a tartásukat. Ők is természetes születésű uralkodók, ezért habozás nélkül átveszik a szerepet, amikor egy helyzet vezetést igényel.
Madárberkenye (január 21 - február 17.) A madárberkenyék természetes filozófusok. Annyira nyitottak, kreatívak és eredetiek, hogy gyakran félreértik őket. Hűvös külsejük alatt sok szenvedélyes eszmék rejtőznek, ami motivációjuk forrása. Természetesen képesek arra, hogy puszta jelenlétük révén átalakítsák a körülöttük lévő helyzeteket és az embereket.
Kőris (február 18 - március 17.) A kőrisek fő tulajdonságai közé tartozik az erős intuíció, a képzelet és a művészi tehetség. Néha nagyon hangulatosak, de csak azért, mert az elméjük állandó mozgásban van. Magányosként működhetnek; de a valóságban saját világukban élnek, és így nem érdekeli őket mások véleménye.
Éger (március 18. - április 14.) Az égerek minden körülöttük lévő esemény természetes mesterei. Erős hitüknek köszönhetően rendkívül bájosak és befolyásosak lehetnek. Könnyen keresztüllátnak a hazugságokon. Nagy értéket tulajdonítanak az idejüknek is, így igyekeznek mindent megtenni, hogy ne pazarolják azt.
Fűz (április 15 - május 12.) A fűz jelűek nagyon kreatívak, intuitívak és intelligensek. Ők jól tudják, hogy mindennek megvan az ideje, és ennek eredményeképpen türelmes és reális megközelítés van számos helyzetben. A tudás megtartásának természetes képessége gyakran lenyűgözi társaikat. Azonban hajlamosak arra, hogy félelmeik miatt kimaradjanak az élet pezsgéséből.
Galagonya (május 13. - június 9.) A galagonya rezgésével küzdő emberek általában egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek látszanak. Gyakran úgy tűnik, hogy egy átlagos vagy akár unalmas életet élnek, de sok a bennük rejlő szenvedély és kreativitás. Partnerek és nagyszerű hallgatók is, jól alkalmazkodnak, így az emberek gyakran keresi őket, hogy megosszák velük a nehézségeiket.
Tölgy (június 10 - július 7.) A tölgy jele alatt születetteknek nagy erejű ajándékuk van. Ők természetes harcosok, és gyakran olyanok, akik nem tudnak magukért állni. Fegyverük azonban nem az erőszak; hanem inkább a gondoskodó, nagylelkű és hajlandó természet. Általában feltételezik, hogy mindent pozitív eredménnyel fog működni.
Holly (július 8. - augusztus 4.) Hollynak a leghíresebb karaktere az összes fajel. Nemességük és kitartásuknak köszönhetően nagyon sikeres vezetőkké válnak. Soha nem adják fel, és amikor akadályok lépnek fel, megduplázzák erőfeszítéseiket. Ritkán vereséget szenvednek, ami arra ösztönzi a társaikat, hogy valódi tekintélynek tekintsék őket.
Magyal (augusztus 5 - szeptember 1.) A magyal a benne születetteknek intelligenciáját, hatékonyságát és kiváló szervezeti képességeit adja. Jó memóriájuk is van, így mindig jól tájékozottak, de néha úgy tűnik, mintha felvágnának ezzel a tudással. Mindenre szükségük van, hogy rendben legyenek, és nagy figyelmet szenteljenek a részletekre, ami tevékenységben tükröződik.
Szőlő (szeptember 2 - szeptember 29.) A szőlő rezgésével rendelkező emberek gyakran nagyon hangulatosak. Számos ellentmondásuk van bennük, emiatt határozatlanok; másrészt azonban minden lehetőséget objektíven vizsgálnak. Biztosak abban, ha olyan dolgokról van szó, amelyekkel örömet okoznak maguknak, mint például az élelmiszer, a bor vagy a zene.
Borostyán (szeptember 30. - október 27.) A borostyán vibrációjú embereknek éles értelmük van. Nagyon lojálisak és nagylelkűek másokkal szemben, így mindig ott vannak, amikor valaki segítségre szorul. Ők is nagyon bájosak és karizmatikusak, és bár minden azt sugallja, hogy a helyzet nem megy jól, jóindulatukkal megfordíthatják.
Nád (október 28 - november 24.) A nádtábla alatt született egyének általában sok titkot rejtenek. Sürgősen szükségük van arra, hogy mélyen belevágjanak a dolgok valódi értelmeibe, megkönnyítve ezzel bármilyen probléma megoldását. Ráadásul szeretik a történeteket, így a pletykákat sem vetik meg. Néha egy kicsit manipulatívak, de szándékuk mindig jó.
Bodza (november 25. - december 23.) A bodza nagy szabadságot diktál a benne születetteknek. Másoknak ezek az emberek felületesnek és talán túl vadnak tűnhetnek. Azonban extrovertált külsőjükben van egy nagyon átgondolt lélek. Bármely körülmények között próbálják segíteni szeretteiket, de az őszinteségük néha kissé sok lehet.

Kelta horoszkóp: mit árul el rólad?