10.10. 2020

Karácsonyi ajándékok: milyen ajándékot adjunk a különböző csillagjegyeknek?

A nyár elmúlt, a Karácsony pedig hamarosan itt van a nyakunkon, ami azt jelenti, hogy már te is a szeretteidnek szánt ajándékokon töröd a fejed. Érthető, hogy mindenkinek más az ízlése, ez pedig okozhat egy kis dilemmát az ajándékok kiválasztásakor. De mi lenne, ha idén a csillagjegy alapján választanál ajándékot?

Karácsonyi ajándékok: milyen ajándékot adjunk a különböző csillagjegyeknek?

A Kos jegy szülöttei szeretik a meglepetéseket, és jó humorérzékük van. Jó választás lehet egy szívmelengetően vicces ajándék.
A Bikák kedvelik a drága és luxus ajándékokat. Egy antik darabbal vagy ékszerrel biztos nem lősz mellé.
Az Ikrek mindig szeretnek valami újdonságot kipróbálni. Ajándékozz nekik olyasvalamit, ami kielégíti a kíváncsiságukat.
A Bikához hasonlóan, a Rák is kedveli a drága ajándékokat. Keress számukra valami kevésbé feltűnő darabot.
Az Oroszlán egy sajátos jegy. Szeretik a drága ajándékokat, amennyiben azzal másokat is lenyűgözhetnek. Válassz nekik valami olyasmit, amitől egyedinek érezhetik magukat.
A Szűz jegy szülöttei nagyon praktikus emberek, így az olyan ajándékok, amelyek praktikusan használhatóak a mindennapi életben, biztosan nagyon boldoggá fogják őket tenni.
A Mérlegek rendkívül fogékonyak a művészetekre, a zenére. Jó ízlésük van, éppen ezért nehéz megfelelő ajándékot találni nekik. Valamilyen esztétikus ajándékkal azonban megütheted náluk a főnyereményt.
A Skorpiók szeretik a titokzatosságot és a természetfeletti dolgokat, így biztosan értékelik az olyan ajándékokat, amelyek kissé misztikusak.
A Nyilasok élnek-halnak a kalandokért, ezért jó választás, ha valamilyen utazással kapcsolatos dolgot ajándékozunk nekik.
A Kos egyik fő jellemvonása a takarékosság, értékelik az egyszerű és praktikus ajándékokat.
A Vízöntők szeretik megtörni a hagyományokat és folyamatosan kísérleteznek. Valamilyen varázslattal kapcsolatos ajándék megfelelő lehet számukra.
A Halak művészetre fogékony emberek, valamilyen ehhez kapcsolódó ajándék biztos nem okoz majd csalódást.