Ikrek Horoszkóp 2021

Az Ikreknek óvakodniuk kell az önpusztító magatartási mintákba kerüléstől. Nagyon kiegyensúlyozottnak tűnnek, de belső világukban időnként harc zajlik. Az Ikrek és a 2021-es horoszkópjuk a nyugalom megőrzésére összpontosít. Mélyen belemerül a világot működtető alapelvekről való gondolkodásba. De vigyázzon, ezek a spirituális tendenciák túlnőhetnek és kezelhetetlenné válhatnak.

Közvetlenül tavasszal számíthat arra, hogy változik a jelenlegi kapcsolatok iránti hozzáállása. Minden, amivel nem elégedett a kapcsolataiban, a felszínre kerül, ami rendkívül nehéz lesz. Próbálja azonban felismerni, hogy most egyedülálló lehetőséget kap a kapcsolatok harmonizálására és a hasonló gondolkodású emberekkel való találkozások megkezdésére. Ezek nagyon előnyösek lesznek a lelki növekedése szempontjából.

A nyár eljövetelével, a Jupiter a Vízöntőben befolyása miatt, az Ikrek rendkívül kreatívak lesznek, és elképzeléseiket mindenhol meg akarják valósítani - művészet, munka vagy főzés. A horoszkóp azt sugallja, hogy nagyon magabiztos lesz, azaz nem lesz problémája gyakorlatilag semminek a megoldásával. Ez az energia 2021 egész évében Önnel lesz, ezért ne féljen felhasználni azt a céljainak eléréséhez.

Az év második felében konfliktus lesz Önben - talán az elme és a szív közötti nézeteltérés. Ha tehetetlennek érzi magát, keresse valaki segítségét, akiben megbízik. Időnként egy jó beszélgetés elegendő ahhoz, hogy valaki letisztítsa a gondolatait.

Az Ikrekről közismert, hogy megosztott személyiséggel rendelkeznek, és ezért képesek kaméleonként megváltozni. Ennek eredményeként általában váltakozik a hangulatuk és határozatlanok. Ha ebbe a levegő jegybe tartozik, akkor a horoszkóp azt javasolja, hogy töltse idejét olyan tevékenységek elvégzésével, amelyek elősegítik az egyensúly megtalálását. Ez lehet tai chi, jóga vagy a trauma felszabadításának technikája, amely a magasabb szintű személyiség integrációjához vezet.

Az év végére csalódás érheti. Ezekben a pillanatokban emlékeznie kell arra, hogy semmi sem tart örökké. A 2021-es év nagyon eseménydús lesz az Ön számára, de elegendő akaraterővel túl fog lendülni rajta. Ne féljen a kihívásoktól, amelyekkel szembe kerül. Ha erős marad és megbirkózik velük, hamarosan a jól megérdemelt jutalom rátalál Önre.