2.9. 2020

Hová menjen nyaralni? A zodiákus jegye megmondja!

Azon gondolkodik, hová menjen nyaralni, pihenni és feltölteni az elemeit? Lehet, hogy sok ötlete van, de nem úgy tűnik, hogy megtalálta a megfelelőt. Mi lenne, ha a csillagokra hagyná, és figyelembe venné a zodiákus jegyét? Végülis tud egy-két dolgot Önről - még az ideális vakációját is. Vessünk egy pillantást rá!

Hová menjen nyaralni? A zodiákus jegye megmondja!

Kos
Ez a tűzjegy nagyon kalandos, tehát egy nyugodt nyaralás a tenger mellett nem lenne megfelelő. Jobb lenne egy aktívabb kimozdulás, például a hegyekbe, ahol kimerítő kirándulásokra tudna menni.

Bika
Ételimádó. Akár maguknak főznek, akár egy étteremben gondoskodnak róluk, ízlelőbimbóiknak teljes mértékben elégedetteknek kell lenniük. Miért nem központosítja nyaralását az étel köré?

Ikrek
Az Ikrek levegő jegy természetesen nagyon kíváncsi - utálnak unatkozni, és bármi vonzza őket, ami stimulálja az agyukat. Dubai, New York vagy London jól hangzik.

Rák
A Rák nagy hangsúlyt fektet a családra, és nyaralás esetén a hely nem olyan fontos, mint azok, akikkel megy. A városnéző túrák jók, mert sok információt képes elraktározni, amelyeket később megbeszélhet kedvesével.

Oroszlán
Az Oroszlán egy tűzjegy - vad lesz bárhová is megy. A vakációnak hasonlónak kell lennie egy partihoz. Például egy barátokkal megtöltött hajó felejthetetlen élmény lesz számára.

Szűz
A Szűz általában nagyon ideges. Ezért nyaralásának valóban pihentetőnek kell lennie a számára - egy olyan hely, ahol kikapcsolhat és elkerülheti az aggódást. Az egészségügyi visszavonulások teljesen ideálisak.

Mérleg
A Mérleg az állatöv egyik legművészibb jegye - nem könnyű feladat olyan nyaralást találni, amely kielégítő lenne számára. Javasoljuk, hogy látogassa meg Lisszabont - a művészet városát.

Skorpió
A Skorpió akkor a leginkább elégedett, ha ő az irányító. A legjobb, ha barátainak vagy családjának a nyaralását szervezi. Vegyen ki egy kis szünetet a munkából, maradjon egy egzotikus országban, és találjon ki egy tervet minden napra.

Nyilas
A Nyilas számára a természettel való érintkezés létfontosságú, mert képesek energiát szerezni az élethez. Egy kemping vakáció lesz a legjobb. Vigye el barátait egy kirándulásra és táborozni bárhová ahol lehetséges.

Bak
A földjegyű Bakot, amely szokatlanul szorgalmas és ambiciózus, lenyűgözi a történelem. Számukra megfelelő nyaralás minden olyan nyaralás, ahol műemlékeket látogathatnak meg és oktathatnak a történelemükről.

Vízöntő
A Vízöntő nagyon humanitárius jegy, ezért válasszon olyan nyaralást, ahol segíteni tud másoknak. Az önkéntesség vagy az idegenvezetés tökéletes választás.

Halak
A Halak vízjegy nagyon intuitív, önzetlen, de romantikus is - ha igazán szeretné élvezni a nyaralását, vigye magával a párját. Jó egy wellness hétvége vagy a tenger melletti tartózkodás.