Horoszkóp 2019

Nyilván kíváncsi rá, hogy a horoszkóp alapján a 2019-es esztendő mit tartogat az ön számára. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Szeretné megtudni, hogy az élet mely területein lesz majd sikeres, illetve melyek azok, amikre fokozott figyelmet kell majd fordítania? Vajon önre talál a szerelem 2019-ben? Milyen lesz az egészségi állapota - jó egészségnek fog örvendeni, avagy komplikációkra számíthat? A horoszkópunk számos egyéb mellett, választ ad önnek a fenti kérdések mindegyikére..

Az esztendő egésze során mindannyian jelentős mértékű mentális erővel fogunk rendelkezni, és nem leszünk híján a önbizalomnak sem, aminek előnyeit az élet számos területén kamatoztathatjuk. Mindez a Jupiter planéta elhelyezkedésben bekövetkező jelentős változásnak lesz köszönhető - az óriásbolygó a pályája során a Nyilas csillagképbe fog belépni. A Jupiter pozíciójának módosulása révén biztosított többletenergiát a személyes kapcsolatok terén, és a munkahelyi problémák megoldásakor is kiválóan hasznosíthatjuk. Ennek köszönhetően kiválóak lesznek a kommunikációs készségeinek, ami jókora előnyt jelent majd az egyeztetések, üzleti tárgyalások alkalmával.

Viszont a Bak csillagképben álló Szaturnusz bolygó akadályt gördíthet a fejlődésünk útjába az élet néhány területén 2019-ben. A planéta pozíciójának hatására időnként kétségeink támadhatnak, ezért fontos lesz, hogy ragaszkodjunk az általunk korábban lefektetett szabályokhoz, így biztos, hogy nem generálunk majd szükségtelen problémákat. Másrészt viszont az Uránusz erőteljes pozitív hatása jelentős mértékben segítségünkre lesz a karrierépítés terén, ezért ne féljünk felhasználni az általa nyert többletenergiákat, és engedjünk teret a konstruktív ötleteink megvalósításának. Nincs értelme hezitálni, mivel az óriásbolygó csak márciusig lesz ebben a számunkra kedvező pozícióban.

Az emberi kapcsolatok alakulása és a szerelem tekintetében a csillagok állása ebben az évben nem lesz mindig optimális. Ez szerencsére egyáltalán nem jelenti azt, hogy bármitől is tartania kéne. A horoszkóp szerint a szingliknek, és a tartós párkapcsolatban élőknek is számos izgalmas élményben lehet részük. Ismét fellángolhatnak az érzelmei a partner iránt, illetve újra megjelenik majd a kapcsolatukban a már elveszettnek hitt intimitás, és az egymás iránt érzett szenvedély.

Az egészség szempontjából - kisebb zavaroktól eltekintve - a csillagok állása ebben az esztendőben kedvező, stabil lesz. Így egyáltalán nem kell tartanunk a komolyabb egészségügyi problémák kialakulása, vagy súlyosabb sérülések elszenvedése miatt. A horoszkóp szerint ez az év az amatőr és a profi sportolók számára is jól fog alakulni. Így ön az élet ezen területén is fejlődést érhet el.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mit tartogat az ön számára a 2019-es esztendő, akkor tekintse meg a horoszkóp szekcióban található Zodiákus jegyekre vonatkozó hasznos információkat. Így időben felkészítheti magát a jövőbeli eseményekre, és továbbléphet a boldogságához vezető úton.


Jupiter a Nyilasban
8.11. 2018 - 2.12. 2019
i
8.11.
Jupiter a Bakban
2.12. 2019 - 19.12. 2020
j
2.12.

Mostanában a meggyőződése szerint cselekszik, nem hagyja, hogy befolyásolják. Magabiztos lesz, ezért nem okoz gondot, ha nagy horderejű problémákkal is meg kell küzdenie. Társaságban kifinomult benyomást kelt, könnyen győz meg másokat igazáról, de figyeljen, hogy ebből ne kovácsoljon tisztességtelen előnyt. A Jupiter nem hagyja, hogy elméje pihenjen.

A Bakban a Jupiter kissé korlátozott, ezért ebben az időszakban nagyon odafigyelő és óvatos lesz. Ahelyett, hogy kiemelkedne a tömegből, engedelmeskedni fog annak. Karrierjében nem történik jelentős előrelépés. Másrészről makacssága energiát ad minden akadály leküzdéséhez. Ezekben a napokban értékelni fogja azokat az alapokat, amelyekre az életét építi.

Szaturnusz a Bakban
20.12. 2017 - 22.3. 2020
j
20.12.

Ez az időszak felerősítheti bukással, elutasítással kapcsolatos félelmeit. Komfortosabban érzi magát beosztottként, különösen olyan munkakörben, ami nagy felelősséggel jár. Nyugodtabb lesz, ha rendelkezésére állnak szabályok, amiket követhet. Ha kitart és átvészeli ezeket az időket, megerősödve kerülhet ki a küzdelemből.

Uránusz a Kosban
12.3. 2011 - 6.3. 2019
a
12.3.
Uránusz a Bikában
6.3. 2019 - 7.7. 2025
b
6.3.

Képes kiaknázni energiatartalékait, amik ugyancsak tele vannak ebben az időszakban. Ami a karriert illet, több projektben is sikeresen tevékenykedik. Nem elég, hogy remek ötletekkel áll elő, képes el is adni azokat. Bátran támaszkodjon humorára, legyen szó a munkahelyi kapcsolatairól vagy a magánéletéről.

Szeretne kitörni a rutinból mostanában. Legyen szó társadalmi hagyományról, vagy saját értékeiről, vonzza a változás. Kreatív és tele van ötletekkel, szóval nem meglepő, hogy ki nem állhatja az idejét múlt szokásokat. Igaz, ez a kapcsolatában hirtelen változással is fenyegethet. Nehezen engesztelődik, ha valaki megsértette.

Neptunusz a Halakban
3.2. 2012 - 30.3. 2025
l
3.2.

Mentálisan erős lesz ebben az időszakban. Ha kitartó és türelmes, kétség sem férhet hozzá, hogy megkapja, amit akar. Nagylelkű természete bajba sodorhatja az anyagiak terén, akár megélhetési gondjai is lehetnek.