Horoszkóp 2018

2018 beköszöntével új horoszkóppal is készültünk. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk elhivatottan dolgozott az eredményért, így mi már most tudjuk, hogy az idei év nem lesz mentes a karriersikerektől, ahogy a szerelem és kaland terén is izgalmas év áll előttünk. Idén a családi stabilitás és az örömteli pillanatok mellett néhány fordulat is vár ránk, de az élet már csak ilyen.

A Halakban álló Neptunusz hatása egész évben érezhető lesz, ami hatalmas mentális erővel ruház fel bennünket. Türelemmel és kitartással az idei évben mindenki elérheti a kitűzött céljait, legyen szó akár munkahelyi, akár magánéleti célokról. A horoszkóp szerint a 2018-as év eredeti ötleteket, jó humorérzéket és végül, de nem utolsó sorban békés hozzáállást tartogat a környezetünk számára. A pozitív tulajdonságoknak nagy hasznát vesszük majd a kapcsolataink terén.

A hivatás terén a Kosban álló Uránusz lesz leginkább a segítségünkre. A gondolatainkat, vakmerőségünket és kitartásunkat előremozdító tendenciák segítenek majd a különböző problémák megoldásában. A felelősség terhe alatt bizonytalanságot élhet meg, de ne aggódjon, mind így vagyunk ezzel. A Jupiter hatásának köszönhetően a befektetéseinkből származó bevételekre számíthatunk. A bolygó azonban néhány kevésbé kellemes következményt is tartogat, ezért nem fogjuk tudni elkerülni a kockázatos dolgokat sem. Az ilyen ügyletek nem lesznek túl kifizetődők, különösen ha a pénzügyi erőforrásai és megtakarításai forognak kockán.

Mindenesetre elmondhatjuk, hogy nem várhatjuk ölbe tett kézzel a boldogságot. Néha nekünk kell megtennünk az első lépést, és felelősséget vállalnunk a saját sorsunkért. 2018-as horoszkópunkkal Ön is jó kezekben lesz. Békében és biztonságban végigsegítjük Önt az izgalmas utazáson, amit az idei év tartogat.

Ha szeretne még több információt kapni a 2018-as évről, olvassa el Horoszkópunkat a csillagjegyek kapcsán. Tudja meg, mit tartogat Önnek az év, és készüljön fel rá a segítségünkkel!


Jupiter a Skorpióban
10.10. 2017 - 8.11. 2018
h
10.10.
Jupiter a Nyilasban
8.11. 2018 - 2.12. 2019
i
8.11.

Ebben az időszakban bevételre számíthat a befektetéseiből, vagy esetleg biztosításból. Azért gondolja meg, mibe fektet, veszélyes lehet, ha az összes rendelkezésére álló tőkét kockáztatja. Ebben a szerepben a sötét oldala is megmutatkozhat.

Mostanában a meggyőződése szerint cselekszik, nem hagyja, hogy befolyásolják. Magabiztos lesz, ezért nem okoz gondot, ha nagy horderejű problémákkal is meg kell küzdenie. Társaságban kifinomult benyomást kelt, könnyen győz meg másokat igazáról, de figyeljen, hogy ebből ne kovácsoljon tisztességtelen előnyt. A Jupiter nem hagyja, hogy elméje pihenjen.

Szaturnusz a Bakban
20.12. 2017 - 22.3. 2020
j
20.12.

Ez az időszak felerősítheti bukással, elutasítással kapcsolatos félelmeit. Komfortosabban érzi magát beosztottként, különösen olyan munkakörben, ami nagy felelősséggel jár. Nyugodtabb lesz, ha rendelkezésére állnak szabályok, amiket követhet. Ha kitart és átvészeli ezeket az időket, megerősödve kerülhet ki a küzdelemből.

Uránusz a Kosban
12.3. 2011 - 6.3. 2019
a
12.3.

Képes kiaknázni energiatartalékait, amik ugyancsak tele vannak ebben az időszakban. Ami a karriert illet, több projektben is sikeresen tevékenykedik. Nem elég, hogy remek ötletekkel áll elő, képes el is adni azokat. Bátran támaszkodjon humorára, legyen szó a munkahelyi kapcsolatairól vagy a magánéletéről.

Neptunusz a Halakban
4.4. 2011 - 30.3. 2025
l
4.4.

Mentálisan erős lesz ebben az időszakban. Ha kitartó és türelmes, kétség sem férhet hozzá, hogy megkapja, amit akar. Nagylelkű természete bajba sodorhatja az anyagiak terén, akár megélhetési gondjai is lehetnek.