Bika Horoszkóp 2019

A Bika jegyűek uralkodó bolygója a Vénusz planéta. A Bika csillagjegy szülöttei általában materialista beállítottságúak, rendkívül kitartók, és ambiciózusak. Ugyanakkor kifejezetten kíváncsi emberek is, akik minden alkalmat megragadnak az új élmények szerzésére, és képesek a teljes mélységükben megélni a saját érzelmeiket. A csillagok állásának figyelembevételével, a 2019-es esztendő horoszkópja szerint a Bika jegy szülöttei elsősorban a magánéletükre fogják helyezni a fő hangsúlyt ebben az évben, és jó az esélye annak, hogy átélhetik a bennük élő vágyaik tökéletes beteljesülését. Ugyanakkor fontos, hogy a karrierjüket se hanyagolják el ebben a periódusban.

A Rák csillagképben elhelyezkedő Merkúr planéta erős hatásának következtében a Bika olthatatlan vágyat fog érezni az új ismeretek elsajátítására, és tudásszintjének növelésére. Emellett szívesen fog kipróbálni minden olyan dolgot, ami új élményeket hozhat a számára. Ugyanakkor örömmel fogja eltölteni, ha megoszthatja az élményeit, és az új tapasztalatait a környezetében élőkkel. Éppen ezért 2019 januárjában mindenféleképpen egy olyan személyt akar majd maga mellett tudni, akiben megbízhat, és bármit meg is beszélhet vele.

A Bika csillagjegyűek ebben az évben a tavasz során a karrierjükre fognak koncentrálni. Örömmel fogja önt eltölteni, ha összemérheti másokkal a tudását a munkáját érintő összes lehetséges területen. Az a tudat, hogy sokkal jobban képes teljesíteni, mint a kollégái, tökéletes elégedettséggel tölti majd el ezidőtájt. A horoszkóp viszont azt tanácsolja önnek, hogy ne vesse el a sulykot, és próbáljon meg azért toleránsan is viselkedni. Meglehet, hogy majd egy-két, a környezetében lévő kételkedni kezd önben. Ezt ne vegye félvállról, és ne hagyja magát elvakítani a büszkesége által.

2019 nyarának megérkeztével a Bika jegy szülöttei az Oroszlán csillagképben elhelyezkedő Merkúr planéta erős hatását fogják érzékelni magukon. Ezidőtájt határtalan mennyiségű fizikális energiának lesz birtokában, amit remekül felhasználhat például a sportolás terén - még akkor is, ha csak amatőr szinten űz egy adott sportot. Ez az időszak kiváló lesz arra, hogy ismét formába lendüljön. Az önt körülvevő, pozitív kisugárzású aurája révén potenciális partnereket is képes lesz bevonzania az életébe. Ha választásra kerül sor, akkor a horoszkóp ajánlata szerint inkább a szívére, mintsem az eszére lesz majd érdemes hallgatnia.

2019 ősze, a korábbi hónapokhoz képest egy sokkal nyugodtabb időszakot hoz el az ön életébe. A párkapcsolatát és a baráti kapcsolatait is a tökéletes harmónia és a szeretet térnyerése fogja jellemezni. Nem kell majd semmiféle hátsó szándék, vagy egyéb negatív motiváció miatt aggódnia. Ami a karrierje alakulását illet, ebben a periódusban jó esélye nyílik arra, hogy komoly változásokat eszközöljön. Viszont ennek eléréséhez a szabadideje egy részét is fel kell majd áldoznia. Fontos azonban, hogy ne stresszelje túl magát, mivel az komoly egészségügyi problémákat okozhat, amit ebben az időszakban a Bika csillagjegyűek nemigen tudnak majd elkerülni.

Az év végének közeledtével végre az élet szinte minden területén révbe ér majd. az év egész folyamán keményen dolgozott, ezért most itt az ideje, hogy learassa a kemény munkája jól megérdemelt gyümölcseit. A horoszkóp szerint a Bikára ezidőtájt egy kimondottan intellektuálisan számító periódus vár. A szabadideje jelentős részét elmélkedéssel, a közelmúltbéli események kiértékelésével, és önfejlesztéssel fogja eltölteni. A családján belül néhány kisebb nézeteltérés adódhat, de a rendezésükhöz elég lesz az is, ha megbeszélik egymással a problémákat.