Vízöntő Horoszkóp 2016

A csillagok szerint 2016-ban a Vízöntőkre nagyon szilárd év vár, különösen a kapcsolatrendszerük terén. Az Uránusz uralma alatt élő Vízöntők végre kihasználhatják a futurisztikus terveiket. 2015-ben számos fordulat és nehéz helyzet várt rád, ebben az évben viszont eljön a siker. Az év első felében a csillagok különösen pozitív és stabil helyzetben állnak, amit érdemes kihasználnia.

Az év elején sok energiára lesz szüksége. A munkahelyeden olyan probléma vár rád, amire nem leszel hatással. Hála a képességeidnek azonban éppen te leszel az, aki felül tud kerekedni ezen, és megtalálhatja a megfelelő megoldást. Ha szorgalmasan és keményen dolgozol, szinte biztos lehet az előléptetésed. Ne hanyagold el a családod és a barátaid sem: a héten egy napot szentelj mindig rájuk. A túl sok túlóra főleg 2016 márciusában nem jó ajánlott.

A Vízöntőre 2016 tavaszán nagy siker vár a karrierje terén. Ne legyél túl passzív, még így is jól kell teljesítened a munkahelyeden. Több időt szentelsz a kapcsolataidnak is. Ebben az időszakban kiélezett leszel arra, hogy rátalálj a lelki társadra. Irány a társasági élet, szórakozz, ismerkedj! Most minden téren sikeres leszel. A kapcsolatban élőkre harmonikus időszak és egyetértés vár.

A karriered terén még egy fordulópont várható. A korábbi sikereid csak úgy vonzzák az irigy embereket. Légy óvatos velük, és ne hagyd, hogy a környezeted túlságosan elvonja a figyelmed! Ha nem figyelsz oda eléggé a munkádra, a horoszkóp szerint bajba kerülhetsz. A kapcsolatodban problémáid lehetnek a korábbi harmónia ellenére is. Az Uránusz rossz helyzetben lesz, ami azt jelenti, hogy a Vízöntőknek le kell venniük egy kicsit az irracionálisan optimista, „rózsaszín napszemüvegüket”, és megbirkózniuk a valósággal. Nem várnak rád nehéz problémák, de ha bizonytalan vagy, kérj segítséget valamelyik családtagodtól.

Egy kudarcokkal terhes időszakot követően sem szabad feladnod! Tekints a múlt eseményeire, és tanulj a hibáidból. A negatív tapasztalatok épp olyan hasznosak, mint a pozitívak. A horoszkóp szerint az őszi hónapok és 2016 vége ismét békét hoz a Vízöntőknek. A kapcsolati problémák semmivé foszlanak, és ismét stabil, nyugodt időszak várható a munkahelyeden is. Azért ne dőlj hátra! Gondolj az egészségedre és a megelőzésre is!

 

kapcsolatFacebook