Szűz Horoszkóp 2018

A csillagok üzenete világos, 2018 békés évet hoz el a Szűz számára, különösen, ha a karrierjéről van szó. A Merkúr uralma alatt álló jegy szülöttei szorgalmasak, őszinték és szeretik, ha rendben vannak a dolgaik. Nem kell féltenie a karrierjét, azt semmi sem fenyegeti. A magánéletében emellett harmóniára, új tapasztalatokra és néhány fordulatra számíthat.

Az év elejétől kezdve belekeveredik a dolgok sűrűjébe, a horoszkóp erre utal. A Mars hatása miatt rengeteg pozitív energiája lesz, amit a környezete is megérez majd. Nem csoda, hogy a Szűz rengeteg embert vonz magához, köztük akár potenciális partnereket is. Azonban amíg a kapcsolat hivatalossá nem válik, óvakodjon a féltékenykedéstől, mert ez elijesztheti Öntől a kedvesét.

2018 tavaszának beköszöntével, mikor az idő is melegebbre fordul, Ön is kedvet érez majd a kimozdulásra. Nem tud megmaradni egy helyben, igénye támad az új felfedezésekre. Mivel a Vénusz az Ikrekben lesz, Ön is több partner mellett találhatja magát. A Szűz magánélete emiatt igen kaotikus lehet ebben az időszakban. Legalább a munkahelyi helyzet nyugodt, elegendő, ha tartja a megszokott tempót, az élvezeteket pedig a munka utánra halasztja.

2018 nyara nagyfokú erkölcsiséget hoz el, főleg amiatt, hogy a Mars a Vízöntőbe lép. A korábbi vad napokat követően az Önt körülvevő hullámok végre lecsillapodnak, és elég ideje lesz, hogy tisztázza az elképzeléseit, és átértékelje a hosszú távú kapcsolatait is. A munkában kiélvezheti jó szervezőkészségét. Még a főnöke is felismerheti ezt, és a jól megérdemelt jutalom sem maradhat el. A Szűz örömmel tölti az idejét a családja és barátai körében ebben az időszakban. A horoszkóp szerint a legjobban velük érzi majd magát.

A hűvösebb idő beköszöntével Ön döntésképtelenséget él meg a fontos kérdések terén. Ha egy komoly döntést most kellene meghoznia, jobb lesz, ha későbbre halasztja azt a horoszkóp szerint. A kapcsolatai 2018 őszére rendeződnek, nyugodtak és harmonikusak lesznek. Hajlamossá válik viszont, hogy elvonuljon a külvilágtól. A szokásosnál nyűgösebbnek élheti meg ezeket a napokat, viszont ideális időszak lesz ez a tanulásra és a készségei fejlesztésére is. Ha sportol, óvakodjon, mert kisebb sérülései lehetnek. 2018 év végére a hosszú távú kapcsolatai ismét kivirágoznak.