Mérleg Horoszkóp 2020

A Mérleg jegy alatt született embereket a Vénusz uralja, ami egy nagyon gyengéd és érzékeny személyiséget ad nekik. Ezt gyakran művészeten keresztül fejezik ki, legyen az tánc, festészet, divat, vagy zene. A Horoszkóp 2020 a Mérleg számára tele lesz pozitív és negatív érzelmi tapasztalással köszönhetően a Szaturnusz Rákban való el helyezkedésének.

2020 első hónapjaiban élményei fokozódnak majd; de ezúttal sajnos a negatív irányba. A Szaturnusz a Bakban állásának hatására kudarc és elutasítás miatt fog aggódni, ami szélsőséges esetben depresszióhoz is vezethet. Ezekben a pillanatokban fontos felismerni, hogy nincs mitől félni, hiszen a hibáink segítenek abban, hogy fejlődjünk és javítsunk mindenen, amit csinálunk.

Tavasszal a Mérleg egy sokkal pozitívabb időszakot tudhat magának. Rengeteg lehetősége lesz arra, hogy megerősítse a családi kapcsolatait, amire nagy szükség lesz. Ebben az időszakban, főleg márciusban, a horoszkóp a szerelemnek is kedvez. Ha eljegyzésen, házasságon, vagy a szerelem kinyilatkoztatásának bármilyen más formáján gondolkodott, itt az idő, hogy megtegye a szükséges lépéseket.

A nyár eljövetelével, a csillagok számos munkalehetőséget, akár előléptetést is tartogat. Most kell a Mérlegnek igazán a karrierjére összpontosítania, és esetleg elgondolkozni azon, hogy befekteti megtakarításait, hogyha úgy érzi. Általában kerüli az elhamarkodott döntéseket, ami egy jó dolog. most viszont ez a magatartás visszafelé is elsülhet. Ezért gondoljon alaposan át minden változtatást, és konzultáljon valakivel, akiben teljes mértékben megbízik.

Szeptembertől az év végéig, a valóság nem lesz olyan fontos az Ön számára. Olyan tevékenységeket helyez majd előre, amibe szívét lelkét beleadja. A horoszkóp azt javasolja, ne kényszerítse bele magát semmibe. Semmi baj nincs azzal, ha csak otthon marad, és elengedi képzeletét, miközben valami kreatív dolgot csinál, ahelyett, hogy barátokkal bulizna.

A 2020-as év során minden bizonnyal lesznek olyan pillanatok, amikor úgy érzi majd, hogy egyáltalán nem tudja kezelni érzéseit. Ne feledje azonban, hogy ezeket megelőzheti olyan tevékenységekkel, mint a jóga vagy a meditáció.