Mérleg Horoszkóp 2019

Az előző esztendő békés, nyugodt időszakához képest a horoszkóp szerint 2019 egy kifejezetten mozgalmas, eseménydús év lesz a Mérleg csillagjegyűek számára. Kiválóan fog teljesíteni a munkahelyén, és jelentős magánéletbeli sikerek elé is néz. Ugyanakkor viszont nem csupán pozitív, hanem negatív tapasztalatok is szert tesz majd, dehát az élet már csak ilyen. A Mérleg jegy szülöttei, akinek az uralkodó bolygója a Vénusz, a képességeiknek köszönhetően könnyen megbirkóznak az élet adta akadályokkal. A Mérleg csillagjegyűek művészi hajlammal is büszkélkedhetnek, de emellett rendkívül intelligensek, őszinték, és egyenesek. Ugyanakkor viszont a túlzott érzékenységük, a komplikáltabb élethelyzetekben hátrányt jelent.

A 2019-es esztendő kezdetén a tél folyamán a Mérleg élete bővelkedni fog a különféle eseményekben. Először is egy olyan lehetőség nyílik meg ön előtt a karrierje terén, amelyek azonnal meg kell ragadnia, ha nem akarja elszalasztani. Ez valószínűleg némi plusz munkával jár majd, de higgye el, hogy a később elért eredmény megéri majd az erőfeszítéseit. Természetesen a döntés csakis önön múlik. A Bika csillagképben elhelyezkedő Merkúr miatt, amelynek hatása főként márciusban lesz érzékelhető erős szexuális vágyat fog érezni magában. Ennek köszönhetően az ön és a párja között parázsló szenvedély ismét fellángolhat.

Az 2019-es év a tavasza, több tekintetben is hasonló lesz az előző periódushoz. Ez az időszak a tartós párkapcsolatok megerősödésével kecsegtet, ezért a horoszkóp szerint ideális lesz azok számára, akik magasabb szintre szeretnének lépni a kapcsolatukban. Tökéletesen egy hullámhosszon lesz a partnerével, így minden téren megértik majd egymást. A munkahelyén is jó esélye lesz arra, hogy elérje egy korábban kitűzött célját.

2019 nyara fordulópontot hozhat el az ön életében. A közvetlen környezetében feltűnhet egy tisztességtelen ember, aki megpróbál majd keresztbe tenni önnek. Ezidőtájt sajnos csak saját magára számíthat, és mivel mások nem lehetnek a segítésére, csakis ön tudja majd megoldani a kialakult problémát. Ugyanakkor a helyzet megfelelő kezelésének köszönhetően hasznos tapasztalatokkal gazdagodhat, és fejlődést érhet el a személyisége terén.

Az ősz beköszöntével a Mérleg jegy szülöttei ismét egy pozitív időszak elé nézhetnek, ami főként a karrierjük esetében lesz kiemelt jelentőségű. A Bak csillagképben álló Merkúr planéta hatására a horoszkóp szerint nem lesz híján az önkontrollnak, és képes lesz maximálisan a feladataira koncentrálni. Ha kellő figyelmet szentel a munkájára, akkor elérhető közelségbe kerülnek a céljai. Persze könnyen meglehet, hogy a szabadideje egy részét is fel kell majd áldoznia a munka oltárán. Szerencsére a partnere és a családja is megért ezt, így nem lesznek emiatt magánéletbeli problémái.

A 2019-es esztendőnek a végét a horoszkóp szerint a kényelmes családi környezetben, a szerettei körében fogja eltölteni. Az életét ezidőtájt a tökéletes harmónia fogja jellemezni. A Mérlegnek lehetősége lesz átgondolnia az elmúlt év történéseit, és büszkeséggel tölthetik el a karrierépítés terén elért jelentős sikerei. A rendelkezésére álló szabadidőt felhasználhatja például az otthona rendbetételére, és sportolásra is.