4.11. 2020

Melyik zodiákus jegy illik a legjobban az Önéhez?

Azt mondják, a legszebb szerelmi történetek meg vannak írva a csillagokban. Az asztrológia szemszögéből van némi igazság ebben, mert képes tökéletesen megjósolni az Önéhez legmegfelelőbb zodiákus jegyet. Az igaz szerelem csodálatos érzés - kivel tudja megtapasztalni?

Melyik zodiákus jegy illik a legjobban az Önéhez?

Kos
A Kos egy szenvedélyes, ambiciózus és független jegy. Olyan partnerre van szüksége, amely segít neki a kivirágzásban, mint például egy másik Kos, Oroszlán vagy Nyilas.

Bika
A Bikának anyagi és érzelmi biztonságra van szüksége, tehát egy azonos célokra törekvő jegy ideális számukra. Ezért a Bak és a Skorpió a legjobb.

Ikrek
Az Ikrek az intellektusukról ismertek, és a rendszeres agyi stimuláció feltétlenül szükséges. Boldogok lesznek egy Vízöntővel, Mérleggel vagy Kossal.

Rák
Biztos lehet abban, hogy amikor a rák beleszeret valakibe, az komoly. Szüksége van valakire, aki ugyanúgy érez, mint például a Skorpió vagy a Bika.

Oroszlán
Az Oroszlánt a szíve irányítja. Nagyon szenvedélyes és romantikus - ezeket az igényeit a Nyilas, de a Mérleg is kielégítheti.

Szűz
A Szűz nagyon analitikus jegy. Olyan jegyek vonzzák őt, amelyek segítenek neki a stabilitás kialakításában - a Bika teljesen ideális, de a Halak is jók.

Mérleg
A Mérleg szereti a függetlenséget és az intellektuális beszélgetéseket. A lelki társa az Ikrek, mert megérti őt. A Vízöntő is nagyon alkalmas.

Skorpió
A Skorpió nagyon intuitív. Ezért jó párt alkot a Rákkal - ez a kapcsolat szinte spirituális. A Bak is nagyon jó számukra.

Nyilas
Nehéz legyőzni a Nyilas optimizmusát. Nagyon türelmes a partner kiválasztásakor. Nagyon jól kiegészíti őt a Kos, az Oroszlán és a Mérleg.

Bak
A Bak nagyon ambiciózus és kitartó. Azért vonzza őket a Rák, mert hasonló céljaik vannak. A Bika és a Szűz szintén megfelelő, mert nagyon praktikusak.

Vízöntő
A Vízöntő egy kicsit a fejében él. Nagyon jó kapcsolódást fog érezni a Mérleggel vagy az Ikrekkel. A Nyilas függetlensége is vonzó számára.

Halak
Ez a jegy nagyon spirituálisan orientált. A Bika ideális számukra, mert nagy jó egyensúlyt képviselnek a gyakorlati és a romantikus gondolkodás között. A Bak is megfelelő.