15.1. 2023

Kheiron

A horoszkópban Kheiron jelképezi belső sebeinket. Ezt az aszteroidát egy kentaur után nevezték el - aki bölcs tanító és gyógyító is volt. Ha tudjuk, hogy milyen jegyben volt Kheiron a születésünk pillanatában, akkor abból megtudhatjuk a saját gyengeségeinket. Ugyanakkor megmutatja nekünk azt az ajándékot is, amivel másokat gyógyíthatunk.

Kheiron

Kheiron életében három nagy szenvedést kellett átélnie. Az első az volt, hogy szülei elutasították. Megborzadtak tőle és nem fogadták el őt fiukként. Így lett Ő az ősi hősök tanítója; második kínját véletlenül egyik tanítványa okozta, aki mérgezett nyíllal lőtte meg. Félisten származása megmentette az életét, de rettenetesen szenvedett. Hiábavaló kísérletek után, hogy magát meggyógyítsa, rájött, hogy az egyetlen kiút a halál. A Prométheusz átka terhét vállalva végül meghalt. Halála után az istenek az alvilágból az égre emelték, ahol az ál-kentaurok csillagképében visszanyerte halhatatlanságát.

A Kosban

Küszködnek a kudarc gondolatával és saját identitásuk kifejezésével. Mások rejtett erőit látják, ami kiváló mentorrá teszi őket.

A Bika jegyében

Nehézséget okoz számukra az értékük felismerése. Könyörületesek és önzetlenek, így nagyszerű társak.

Az Ikrekben

Elhúzódnak másoktól és alacsony önbecsüléstől szenvednek. Képesek másokat gyógyítani pusztán kedves szavakkal.

A Rák jegyében

Sebeik a gyermekkorhoz kapcsolódnak. Elhagyottnak és kivetettnek érzik magukat, ami megnehezíti számukra az új kapcsolatok kialakítását. Szavak nélkül is képesek megérteni másokat és megnyugtatni őket.

A Oroszlánban

Hiányzik számukra mások elismerése, és állandó küzdelemben vannak a tökéletesség elérése érdekében. Motiválnak és inspirálnak az őket körülvevő embereket.

A Szűzben

Hiányérzetet éreznek, ami irreálisan magas elvárásokban nyilvánul meg. Szeretnének segíteni és kiváló tanárok vagy orvosok lehetnek.

A Mérleg jegyében

Azt érzik, hogy hiányzik a lelki társuk az életükből. Emellett káros kapcsolatoktól szenvednek. Kiváló hallgatóság.

A Skorpióban

A bizalmatlanság és az önbizalomhiány féltékenységhez és kapcsolati problémákhoz vezet náluk. Ez az életen át tartó küzdelem lehetővé teszi számukra, hogy belássanak a felszín alá és mélyen megértsenek másokat.

A Nyilasban

Nehéz számukra életcélt találni, ami az ifjúkorban történt érték és hitrendszer lerombolásából fakad. Gondolkodásmódjuk egyedi filozófussá teszi őket.

A Bakban

A szakmájukban fejezik ki személyiségüket és szeretnének elismerést kivívni. A sebek gyakran a az apjukhov vagy nevelőjükhöz kapcsolódnak. Kiváló munkások és hajlandóak önmagukat feláldozni másokért.

A Vízöntőben

Elhagyatottnak vagy figyelmen kívül hagyottnak érzik magukat, és úgy érzik, hogy nincs helyük a világban. A gondolkodásuk egyedülálló, így segíthetnek összetett problémák megoldásában.

A Halakban

Érzik, hogy árulás áldozatai, és igazságtalanságot tapasztalnak az életükben, gyakran helyezik magukat áldozati szerepébe. Nagyon együttérzőek és könnyen tudnak másokkal azonosulni.