Ikrek Horoszkóp 2018

Az előző évhez képest, amit a béke, a pozitív energia és a sikerek hatottak át, 2018 már hektikusabb időszakot ígér az Ikrek számára, különösen az év közepére vonatkozóan. A Merkúr bolygó uralma alatt álló jegy szülöttei általában nagyon intellektuális és érzékeny emberek. Ezen tulajdonságainak jó hasznát veheti, ha problémákkal szembesül vagy akadályokat kell leküzdenie.

Rögtön az év elején problémákba ütközhet a kapcsolatai terén, mert a Vénusz a Bak házában lesz. Az Ikrek jegy szülöttei általában igyekeznek magukat elérhetetlenné tenni az érzelmek számára, sőt, néha egyenesen tagadják azokat. Bármely érzelemkifejezés idegen lehet Önnek, a világra irányuló észlelése nagyon valósághű. Extrém esetekben azonban, ha küzdeni szeretne a saját nézeteiért, bajba kerülhet. Legyen óvatos, hogy ne essen túlzásba!

Még ha a magánélete terén kevesebb oka van is az elégedettségre, használja ki az időszakot a karrierépítésre. Most nem lesz semmi, ami elvonja a figyelmét. A tempót 2018 egész tavaszán át tartani tudja, ezért semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy elnyerje méltó jutalmát. Talán csábítónak tűnhet az utazás vagy a kalandok gondolata, de próbáljon meg még egy kicsit ellenállni a kísértésnek.

A horoszkóp szerint az Ikrek számára 2018 közepe igen mozgalmas időszak lesz. Akivel megismerkedik, alaposan kibillentheti az egyensúlyából. Mindegy, hogy lelki társról, új barátról vagy munkatársról van szó, azonnal megtalálják a közös hangot. Nem is csoda, hiszen az Oroszlánban álló Merkúr pozitív hatással van a kapcsolataira egész nyáron. Az újonnan visszatérő önbizalmának köszönhetően új sikereket ér el a munkahelyén is. Itt az ideje, hogy változtasson, ha szeretne. Eleinte talán nem tudja majd, mit tegyen, de ha sikerül hatékonyan beosztania az idejét, eléri a vágyott célt.

A téli napok beköszöntével az Ikrekre nyugodt időszak vár. A korábbi munkahelyi sikereknek köszönhetően ismét a kapcsolataira koncentrálhat. Bánjon gyengéden a szerelmével. Csak kezdeményeznie kell, és behoznia egy kicsit a munka miatt kiesett közös időt. Ismét megtalálja a harmóniát. Az új kapcsolatok is gyümölcsözők lehetnek.

Az Ikrek számára a 2018-as horoszkóp harmonikus év végét ígér. Ha nem tudja, mihez kezdjen a szabadidejével, töltse az idejét a barátaival, jól érzi majd magát a társaságukban. Lazítson, hogy elfeledkezhessen a munkáról, tapasztalni fogja, hogy feltöltődik energiával, és ismét készen áll majd a tökéletes teljesítményt hozni. Vigyázzon az egészségére, öltözzön melegen!