Rák Horoszkóp 2020

A Rák számára a Horoszkóp 2020 egy kicsit hullámvasút-szerűnek tűnhet. Ennek a Hold által uralt víz jegynek szülöttei igencsak érzékenyek, így mindent felfokozottan élnek át. A család nagyon fontos számukra, és a család jelenlétében érzik magukat a legjobban. Mindig próbálnak segíteni szeretteiken, bár néha a cselekedeteik elég kíméletlennek bizonyulnak.

A 2020-as év alatt a Rák a Szaturnusz erős hatását fogja érezni, ami sajnos elég negatív lesz az első pár hónapban. Úgy érzi majd, hogy nincs értelme semminek, amit tesz, és így könnyen depresszióba eshet. Keressen tehát olyan tevékenységeket, amik szórakoztatják, és elterelik ezeket a gondolatokat. A horoszkóp különböző testmozgási formák kipróbálását javasolja, mint a jóga, súlyemelés vagy a torna.

Március elejétől kezdve a kedve sokkal jobbá válik, és, Rák jegyűként, az lesz a legjobb, ha ezt az időszakot a családjával és partnerével való kapcsolatának megerősítésével tölti. Az idő egyre melegszik majd, szóval ideje lesz elővenni a biciklit, vagy beülni a kocsiba és elmenni kirándulni. A munkahelyén semmi meglepő dolog nem várható, így lehetősége lesz pihenni, és élvezni a szeretteivel töltött idő minden pillanatát.

A nyár folyamán a Rák társaságra vágyik majd, úgyhogy a legtöbb idejét a barátaival tölti. A horoszkóp szerint azonban a szerelem lehetősége is ott lesz a levegőben. Talán végre összeszedi a bátorságát ahhoz, hogy kifejezze érzéseit, még akkor is, ha tudja, lehet, hogy azok nem kerülnek viszonzásra. A kapcsolatokban a szexualitás és a szenvedély most felélénkül, így párjához jobban fog vonzódni, mint valaha. Ne féljen felhagyni a közhelyekkel, és szervezzen egy közös romantikus nyaralást.

Az év utolsó hónapjai visszarántják majd Önt a munka örvényébe, amire nem fordított annyi figyelmet az év során. A szellemi teljesítménye viszont ekkor éri el majd a maximumot, és ennek köszönhetően mindenfajta megerőltetés nélkül tud majd dolgozni, problémákat megoldani, és új információkhoz jutni. Azonban ne vigye túlzásba a túlórákat, és az extra műszakokat, különösen ha az a családja elhanyagolásával jár. Ezt Ön is és a szerettei is nagyon sajnálnák.