Vízöntő Horoszkóp 2018

Uralkodó bolygójuk az Uránusz. A Vízöntőkre 2018-ban, különösen az év közepe táján pozitív időszak köszönt. A jegy szülöttei általában intellektuálisak és kimagaslóan innovatívak, ezért könnyen kezelnek bármilyen problémát. Az idei évben Ön sikeres lehet a karrierje terén, de nemcsak a személyiségének köszönhetően. A kapcsolatai helyzete is stabil, nem számíthat nagyobb horderejű változásokra.

A Vízöntők számára az év eleje visszaesést hoz az ambícióik terén. A karrierje helyett főként a magánéletére fókuszál. Hajlamos lesz a visszahúzódásra még így is. A legjobban egyedül érzi majd magát.

A horoszkóp szerint márciusban változik a helyzet. A Halakban járó Merkúr miatt a Vízöntőket elárasztja a pozitív energia. Kiválóan kommunikál ebben az időszakban, és könnyen és gyorsan jut konklúzióra a másik féllel. Rengeteg energiát képes feldolgozni, amit az elméje hasznosít. A lehető legjobbat hozza ki az időszakból, ami a karriert illeti, fontos kapcsolatokra tehet szert. Nincs ez másként a magánélete terén sem.

A nyári hónapok sikeresen telnek. Remek munkát végez, csak tartania kell a tempót mind a munkahelyén, mind a magánéletben. A horoszkóp 2018 ezen meleg időszakát leginkább az egyedülálló Vízöntők számára ígéri izgalmasnak, mert egy lehetséges partner vár rájuk. Erős köteléket érez önmaga és az újonnan érkezett ismeretsége között. A közös szimpátia jó eséllyel új, erős kapcsolatot teremthet Önök között.

Az ősz komoly hangulatban találhatja a Vízöntőket. A szerelmes időszaknak talán vége, de ez nem jelenti azt, hogy az érzései alábbhagytak volna, sokkal inkább igaz az ellenkezője. Mostanra egyenrangú, komoly kapcsolatot alakítottak ki. Az időszak kedvez a hosszú távú kapcsolatoknak, amik harmonikusak és stabilak lesznek. A karrier terén szinte érdektelenségről számolhatunk be. Megvolt a lehetősége, így ha elszalasztotta, mostanra már semmit nem tehet.

A horoszkóp szerint 2018 vége rengeteg mentális energiát ad Önnek a Skorpióban álló Merkúrnak köszönhetően. Rengeteg információt dolgozhat fel könnyű szerrel. A munkában azonban nem igazán kamatoztathatja ezt, viszont nem tudhatja, mikor jön jól a tudása. Gondoljon az egészségére is, ne becsülje alá a megelőzés fontosságát ebben a hideg időben.