Rák Horoszkóp 2019

A 2019-es év eleje a horoszkóp szerint a Rák csillagjegyűek számára egy kifejezetten mozgalmas időszak lesz. Az év második felében viszont egy békés, nyugodt, pozitív energiákkal áthatott periódus vár rájuk. A Rák jegyében születettek, akinek vezérlő planétája a Hold mindannyian rendkívül érzékeny emberek. Éppen ezért nem is csoda, hogy az életükben bekövetkező események mindig szoros összefüggésben állnak az emberi kapcsolataikkal. Ugyanakkor számos kiváló kvalitással bírnak, mint például az élénk képzelőerő, és a mások iránti felelősségvállalás képessége, viszont időnként erőt vesz rajtuk a mélabús hangulat, amitől befelé fordulóvá válnak.

A 2019-es esztendő januárja bővelkedni fog az izgalmas eseményekben. Az ezidőtájt a Skorpió csillagképben lehelyezkedő Vénusz planéta jelentős mértékű hatással lesz az életének történéseire. A Rákot ez a bolygóállás elsősorban arra fogja késztetni, hogy új, rejtélyes dolgok után kutasson, ráadásul a tiltott gyümölcs megszerzése iránt is olthatatlan vágyat fog érezni. Az érzelmek alakulása tekintetében ez egy rendkívül intenzív periódus lesz, és könnyen meglehet, hogy azon kapja magát, hogy egyszerűen képtelen ellenállni az önben szunnyadó belső késztetéseknek. Extrém esetekben mindez akár hűtlenséghez is vezethet. Másrészt viszont ez a bolygóállás kifejezetten kedvező hatást fog gyakorolni a karrierje alakulására, ugyanis bármilyen feladattal könnyen megbirkózik majd.

Az időjárás jobbra fordultával, és a tavasz beköszöntével fontos lesz, hogy a karrierjére szentelje a figyelmét. Ebben az időszakban még egy aprócska hiba is elegendő lesz ahhoz, hogy valamilyen fontos dolog elkerülje a figyelmét, illetve, hogy komolyabb hibát vétsen. A horoszkóp azt tanácsolja önnek, hogy ne engedje, hogy bármi elvonja a figyelmét a munkájától, beleértve a magánéletének eseményeit, történéseit is.

A 2019-es esztendő közepe táján végre jobbra fordulnak majd a dolgok. A Rák csillagjegyűeknek nem lesznek munkahelyi problémáik, és számos alkalmuk nyílik arra is, hogy bebizonyítsák a feljebbvalóiknak, hogy szó szerint nélkülözhetetlenek a cég számára. Június vége felé az egyedül élő Rák jegyűek életében megjelenhet az igaz szerelem is. A csillagok állása ebben a periódusban kifejezetten kedvező lesz a magánélet szempontjából.

Az ősz beköszöntével a Rák csillagjegy szülöttei az Oroszlán csillagképben álló Hold erős hatása alá kerülnek. Az így nyert többletenergia arra fogja késztetni, hogy megkettőzze az erőfeszítéseit a munkahelyén, és olyan döntéseket hoz meg, melyekre később majd büszkén tekint vissza. Ha tartós párkapcsolatban él, akkor ne féljen kezdeményező módon fellépni, mivel csakis így léphetnek a partnerével a következő szintre.

A horoszkóp szerint a 2019-es esztendő vége szinten minden tekintetben egy csodás periódus lesz az ön életében. Végre valahára arra is lesz elegendő ideje, hogy önmagával foglalkozzon, így például fejlesztheti a fizikai kondícióját is. A sportolás révén nyugalomra lel, és búcsút inthet az életét megnehezítő munkahelyi stressznek is. Az immunrendszere is remek lesz ezidőtájt, így még a csípős, hideg időjárás ellenére sem kell félnie a fertőzésektől. Ugyanakkor viszont fontos, hogy kellő időt szánjon ebben az időszakban a családtagjaira is. Könnyen megeshet, hogy az egyik szerettének az ön segítségére lesz szüksége. A horoszkóp szerint mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy ne veszítse el ennek a személynek az önbe vetett bizalmát. Ellenkező esetben ugyanis, mindez visszahathat önre.