Rák Horoszkóp 2018

A Hold uralma alatt álló érzelmes jegy szülötteire rengeteg csodálatos élmény vár 2018-ban. A Rákok nagyszerű sikereket érnek el a karrierjükben és a magánéletükben is. Ami ennél is fontosabb, hogy a vágyai végre valóra válnak, az elvárásai pedig teljesülhetnek idén. Ugyan lesz néhány nehézség, de az Önre váró jutalom megéri a fáradozást. Az útközben szerzett tapasztalatok pedig felbecsülhetetlenek lesznek.

A horoszkóp szerint 2018 elején harmónia költözik a kapcsolataiba. A Vénusz pozitív hatásai miatt nyitottan áll majd mindenhez, ezért mindenkivel könnyedén megtalálja a közös hangot és köt új ismeretségeket. A személyes vagy intim dolgok területén azonban hagyja, hogy eluralkodjanak Önön az érzései, a racionalitás pedig a háttérbe szorul. Ilyenkor rendkívül sebezhetővé válik, ezért érdemes odafigyelnie, kinek nyílik meg.

A Merkúr a Kosban lesz 2018 tavaszán, ami előrelendíti a Rákok karrierjét. Ennek köszönhetően a döntésképessége megacélozódik, és nem jelent gondot egyetlen probléma megoldása sem. A kommunikáció terén nagyon magabiztos, energikus és meggyőző lesz. Legfőbb ideje, hogy az energiáját a munkába fektesse, és kihozza abból a legtöbbet, még attól sem kell tartania, ha fizetésemelést kér a főnökétől.

A horoszkóp szerint a nyári hónapok során megint a kapcsolatok kerülnek előtérbe. Kisebb kalandok is várnak Önre, csak a megfelelő emberek körében kell mozognia, és nem kell tartania tőle, ha lehetősége adódik az utazásra. Észreveszi majd magán, hogy ezúttal nem is olyan ijesztő az ismeretlen, mint lenni szokott. Sok tapasztalatra és magabiztosságra tesz szert, és a potenciális partnerek számára is sokkal vonzóbbá válik.

2018 őszének beköszöntével újra a Rákok karrierje kerül reflektorfénybe. A Merkúr a Bakba lép, így Ön nagyon motivált lesz. Az önkontrollal sem lesz problémája, ami különösen jól jön, ha emberekkel kell foglalkoznia. Az egészségére azonban oda kell figyelnie ebben az időszakban, mert a figyelmetlensége kisebb sérüléseket okozhat.

A magánéletben nagyra értékeli majd a barátai és a családja jelenlétét. Igyekszik ezekben a kapcsolatokban harmóniát teremteni. Részben ez az oka, hogy a Rákok hosszú távú kapcsolatai virágoznak az év végén. Azért legyen óvatos, hogy ne függjön túlzottan a kedvesétől, mert az érzelmi állapota törékeny lehet.