Nyilas Horoszkóp 2018

Rengeteg izgalom vár Önre. A 2018-as horoszkóp sok pozitív energiát ígér a Nyilasoknak. A jegy szülötteinek uralkodó bolygója a Jupiter, jellemzőjük pedig, hogy képesek a rendkívül gyors és precíz döntéshozatalra. Optimisták és függetlenek, ezért jól teljesítenek mind a kapcsolataik, mind a karrierjük terén.

A Nyilasok számára 2018 eleje elismerést hoz, különösen személyes természetűt. A párkapcsolatban élők harmóniát és kölcsönösséget élhetnek meg. Békés időszak vár Önre, ráadásul vitáktól is mentes – ami a családi és baráti kapcsolatai terén is érvényesül. A Vízöntőben járó Vénusz viszont nem kedvez a szenvedélynek és a romantikus kapcsolatoknak, ezért az egyedülállók számára nehézséget jelenthet, hogy kezdeményezzenek az ellenkező nem tagjainál. A legjobb, ha ebben az időszakban az energiájukat a munkára összpontosítják.

2018 tavasza és a fokozatosan melegedő idő új energiaforrást jelent a Nyilasok számára. A Merkúr befolyása miatt élénk lesz a fantáziája, és a megszokottnál is gyorsabban hoz döntéseket. Nem jelent gondot, ha újszerű ötletekkel kell előállnia. A horoszkóp szerint ez különösen igaz a karrierre. Ha ebben az időszakban a karrierjére koncentrál, nagy változásokat lesz képes előidézni, és különösen sikeres lehet. A megérdemelt jutalom sem várat magára sokáig.

A mozgalmas időszakot követően megérdemli, hogy nyáron pihenjen egy kicsit. Menjen el nyaralni, otthon nem marad le semmiről, pihennie viszont kell. A túlórák és a fáradtsága miatt figyelmetlenségi hibákat követhet el, ami felhúzhatja a főnökét.

A Nyilasok számára 2018 ősze gondtalan időszakot jelent, a személyes kapcsolataik megerősödnek. A horoszkóp szerint lehetséges partnerek tűnhetnek fel a horizonton. Az egyedülállókra rengeteg kaland vár. A Vénuszban álló Merkúr miatt a döntéshozatali képessége kissé berozsdásodhat. Tudatalatti késztetést érez, hogy mindent alaposan megrágjon. A nehézkes hozzáállás miatt érdekes lehetőségekről csúszhat le.

2018 vége racionálisan telik. A horoszkóp szerint olyan energia érvényesül az időszakban, ami az intellektusra hat leginkább, emiatt vonzódni fog a komplexebb feladatokhoz, sőt, akár a rejtélyekhez is. Kellemesen érzi magát a kandalló mellett egy izgalmas könyv társaságában. Ebben az időszakban ne fáradjon, hogy elérjen valamit a munkahelyén, mert jó eséllyel hiábavaló lesz a fáradozása. A kapcsolatai 2018 végén háborítatlanok lesznek, csak harmónia vár Önre.