Kos Horoszkóp 2019

A 2019-es esztendő horoszkópja számtalan izgalmas élményét ígér a Kos számára. A Kos csillagjegy szülöttei, akinek az uralkodó bolygója a Mars, és leginkább a belső erő, az állhatatosság, valamint az önbizalom jellemzi őket, garantáltan nem fognak unatkozni ebben a periódusban. A kvalitásaikat elsősorban a karrierjük építése terén fogják tudni kamatoztatni, így képesek lesznek elérni a korábban kitűzött céljaikat. A csillagok állása a magánélet terén túlnyomórészt harmóniát ígér számukra.

A 2019-es esztendő kezdetén a Kos erős vágyat fog érezni, hogy kiálljon azon dolgok mellett, amelyekben hisz. Mindezt a Mars bolygó erős hatásának köszönhetően fogja véghezvinni. Kétségtelen, hogy ez az időszak egy rendkívül aktív periódus lesz az ön életében, amely során kifejezetten kellemetlenül fogja érinteni, ha valaki vagy valami visszatartja. A munkahelyén ki fog tűnni a kollégái közül, és a kitartása, illetve a szorgalma nem kerüli majd el a feljebbvalói figyelmét. Ami az kapcsolatokat illeti, azok kissé visszafogottak lesznek ugyan, de ettől függetlenül a harmónia fogja jellemezni őket. Ebben az időszakban ne számítson nagyobb volumenű eseményekre.

A horoszkóp szerint tavasszal egy nyugodt, eseménytelen időszak vár önre, ami különös igaz lesz a karrierje esetében. A kezdeti lelkesedése alábbhagy ugyan, de még így is képes lesz tartani a lépést a munkatársaival, aminek köszönhetően nem lóg majd ki a sorból. Ebben a periódusban a Kosnak érdemes az élet egyéb területeire helyeznie a hangsúlyt. A családi körében például olyan jelentősebb események várhatók, amelyek erősen ajánlott részt vennie.

2019 nyara egy kimondottan mozgalmas időszaknak ígérkezik. A horoszkóp szerint ebben a periódusban a Kos életére jelentős befolyásoló hatással lesz a Vénusz planéta. Emiatt folyamatosan keresni fogja a másik nem képviselőinek társaságát, akinek az ön iránt tanúsított érdeklődése határtalan örömmel fogja eltölteni. Ez az időszak a szingliként élő Kos csillagjegyűek számára temérdek kalandot, és számtalan izgalmas, új élményt tartogat. A júliusban szövődő intim kapcsolatok esetében jó esély van rá, hogy idővel tartóssá váljanak. A munkahelyén meglehetősen hektikus lesz a nyár során, mivel különféle problémákkal kell majd megbirkóznia. Szerencsére a Kost keményebben fából faragták annál, hogy megrettenjen egy kis kihívástól, ezért lelkesen veti bele magát a munkába, és leküzdi az akadályokat.

A horoszkóp szerint az ősz beköszöntével a Bika csillagképben álló Merkúr lesz a legerősebb hatással önre. Bármilyen élethelyzetben képes lesz megőrizni a higgadtságát és a belső nyugalmát. A kedvező csillagállásnak köszönhetően, amely révén türelmes és kitartó is lesz bármilyen feladatok könnyen megold majd. A tartós párkapcsolatok ebben a periódusban fantasztikusan jól fognak alakulni.

2019 végének közeledtével a Kos esetében a karrierépítés némileg háttérbe szorul, és az emberi kapcsolataira fog nagyobb figyelmet szentelni. Az egyedülállók előtt számos remek alkalom nyílik majd ebben az időszakban arra, hogy megismerkedhessenek a lelki társukkal. Szánjon némi időt a barátira is, mozduljon ki, és menjen el szórakozni esténként, ha teheti. A kapcsolata a családtagjaival nyugodt és kiegyensúlyozott lesz, így semmi sem gátolhatja majd meg, hogy a szerettei körében kellemesen eltölthesse a karácsonyi időszakot.