Halak Horoszkóp 2018

A 2018-as horoszkóp arra biztatja a Halakat, hogy járjanak nyitott szemmel, különösen tavasszal, mert talán soha vissza nem térő lehetőségük adódik! A jegy szülötteit a Neptunusz uralja, a Halak gyakran érzékenyek és empatikusak, emellett felelősségteljesek és megbízhatók is. Nagy előnyük, hogy könnyen építenek üzleti kapcsolatokat.

Az év eleje könnyen indul a Halak számára. A horoszkóp szerint Ön nagyon barátságos és természetes lesz a környezetével. Az emberek anélkül is közelednek Önhöz, hogy bármit tennie kellene ezért. Ezt kihasználhatja a magánéletben, ha szeretne megismerkedni valakivel, de a karrierjében is.

A Bakban álló Mars miatt 2018 tavasza új karrierlehetőségeket hoz. Az anyagi sikerek utáni vágya, amit ebben az időszakban érezhet, folyamatosan segít és motiválja Önt. Nagy önkontrollra és menedzsment készségekre tesz szert, ideális jelölt lehet akár a vezetői pozíciókra is. Nem kell mást tennie, mint kitartónak lennie, és a cél közelebb kerül, mint gondolná. Tökéletesen kikapcsolódik, a sporttal oldhatja a stresszt. Próbálja ki a jógát!

Nyáron a Halaknak lehetősége lesz jobban odafigyelni a kapcsolataira. Fontos, hogy behozza mindazt az időt, amit elvett a partnerétől a munka, mert csak így kerülheti el a konfliktust. A horoszkóp szerint a Vénusz hatásának köszönhetően az egyedülállóknak jó esélyük van rá, hogy megismerjék az igazit. Ebben az időszakban hajlamos lesz a szerelemre. Rengeteg gyengédség van Önben, amit szeretne mással is megosztani. Ha sikerül valakivel megtalálnia a közös hullámhosszt, a siker szinte garantált.

2018 ősze a kapcsolatokról fog szólni. A Mérlegben álló Vénusz miatt az élet ezen területe kimagaslóan fontos lesz az Ön számára. Mindent megtesz, hogy boldoggá tegye a környezetét, és harmóniában élhessen velük. Azonban fontos, hogy a tökéletes imázs kialakítása közben ne feledkezzen meg a valóságról sem. A horoszkóp szerint ez nem vezethet jóra.

2018 végére a Halak ismét visszatér, és a munkára koncentrálhat. Még mindig lesz mit behoznia, de ideje is lesz rá, így ha optimistán áll a dolgokhoz, a karácsonyt békésen töltheti azok körében, akiket a legjobban szeret. A tanulásra és a jótékonyságra is lesz ideje.