Vízöntő Horoszkóp 2017

A Vízöntők részére a horoszkóp 2017-re bonyolult évet ígér. A jegy szülöttei, akiket az Uránusz bolygó ural nagyon finom érzésűek, önállóak és idealisták. A karrierben sikerekre számíthatnak, stabil kapcsolataira inkább a passzivitása jellemző, ezért partnere a jövő tervezését feltétel nélkül irányíthatja.

Ha az év elején nem fog kellő figyelmet szentelni munkájának, kellemetlenségekkel kellesz szembenéznie. Megtörténhet, hogy szórakozottsága miatt hasznos információkról, újdonságokról vagy hírekről fog lemaradni. Ezt utólag nehéz lesz bepótolnia. Márciusban hálás lehet a család tagjainak, akik mindenben támogatni fogják. 2017 tavaszán és nyarán a Vízöntők képesek lesznek pozitív kisugárzásukkal megfertőzni környezetüket. Az egyedülálló Vízöntők legyenek résen, mert a csillagok szerint adott a lehetőség, hogy rátalálhatnak lelki társukra. Hosszú idők után rászánja magát egy kis szórakozásra és élvezni fogja a másik nem társaságát. Azok, akik tartós párkapcsolatban élnek élvezhetik a harmonikus időszakot. Bátran tervezzenek a jövőt illetően, itt az idő a továbblépésre. Összpontosítson munkában a feladataira, hogy elkerülje az év elején megtörténteket.

Az ősz nyugodt és stabil időszakot hoz a Vízöntőknek. A karriere felfelé ívelő tendenciát mutat egyenesen tündökölni fog. Ha elég kitartó és szorgalmas lesz, a Jutalom sem fog elmaradni.

Lehet, hogy napi programját egy időre meg kellesz változtatnia. Fontolja meg jól, hogy megéri ez Önnek! Biztos, hogy jó döntést fog hozni. Ha tanácstalan, kérje bátran egy jó barát segítségét!

Év végével továbbra is nyugodt marad a szituáció, az ünnepek alatt minden idejét a szeretteinek szentelheti. A szinglik ismerkedhetnek, flörtölhetnek. Ez az év a Vízöntőket személyiségükben megedzi. Szenteljen nagyobb figyelmet az egészségére és a prevencióra! A gyakori hőmérséklet ingadozás szervezetére nincs jó kihatással.

 

kapcsolatFacebook