Szűz Horoszkóp 2016

A jegy szülöttei főként gyakorlatias és intellektuális természetűek. Az előző évvel ellentétben a 2016-os év a Szűzek számára inkább a személyek közötti kapcsolatokról és a személyiségfejlődésről szól majd. A Merkúr a karrieredre nem lesz nagy hatással az idén. De ne aggódj, ahogy az előző évben, úgy 2016-ban is megbecsült leszel, hála az elkötelezettségednek és a szorgalmadnak.

Légy türelemmel! A horoszkópod szerint a céljaid elérése nem jön könnyen. De ne hagyj fel a reménnyel, és próbáld magad motiválni a pörgősebb munkatempóra. Csak így léphetsz túl a problémákon. A munkahelyén a Szűzre inkább tétlen periódus vár. Ne erőltess semmit túlságosan, inkább dolgozd fel a tényt, hogy nem lehetsz mindig mindenre befolyással. Ha ezt felismered, megkönnyebbülsz, és többé nem stresszelsz. Vigyázz az egészségedre is! A stressz miatt előfordulhat, hogy nem tudod elkerülni a lehangoltságot. Ha borongós időszakot élsz át, ne maradj egyedül, fordulj a barátaidhoz és a családodhoz. Ők újra életet lehelhetnek beléd.

Tavasszal stabil időszak köszönt a Szűzekre. A 2016-os év nehéz kezdetét követően a csillagok mozgásával új pozitív energiák is felszabadulnak, különösen a kapcsolatok és az intim szféra terén. Az egyedülállók jó eséllyel találkozhatnak a lelki társukkal. A legfontosabb, hogy megállapítsd, a sok lehetséges partner közül ki is ez, mert a tavaszi hónapokban szinte terhes lehet számodra a sok érdeklődő.

Az év előre haladtával rájössz, hogy a munka már nem elégít ki olyan mértékben, mint korábban. A horoszkóp szerint nem ez a legjobb időszak a váltásra. Inkább szentelj több figyelmet valami olyasminek, amit élvezel, és amivel elterelheted a gondolataidat. Mozdulj ki, és élvezd a természetet, érezd jól magad! Ismerj meg új embereket, és terjeszd ki a baráti köröd is, de ne feledkezz meg a régi, hűséges bútordarabokról sem.

Ha elhanyagolod a partnered, az most visszaüthet. Válságba kerülhetsz a hosszú távú kapcsolatodban, de semmi ok az elhamarkodott, meggondolatlan viselkedésre! Ha mindketten próbálkoztok, hamarosan megtalálhatjátok a harmóniát. A Szűzek 2016 őszi hónapjaiban a családjukkal is megtalálják a hangot. Felülkerekedtek a vitákon, és boldog perceket töltötök együtt. A karriered terén decemberben végre igazán jó időszak vár rád. A munkád sokkal élvezetesebbé válik minden különösebb erőfeszítés vagy túlzott gondolkodás nélkül, így a karácsony remek hangulatban köszönthet rád.

 

kapcsolatFacebook