Személyes horoszkóp

Abban a pillanatban, amikor ön megszületett egy világűrbeli objektum teljesen egyedi pozícióban helyezkedett el az égen, ami alapvetően meghatározta az ön személyiségét. Alul fontos információkat találhat meg a bolygókról, a Holdról és az Aszcendensről, valamint a pozíciójukról.

8a9H10°43'A11°15'bD20°34'C24°57'10c11E49'd12K14°18'e1f2g3h4i5B10°34'jJ26°30'6G13°07'kF28°25'7lI22°24'

11°15' b (a)

Az ön Nap jegye Bika

A A Nap: A temperamentumot határozza meg, valamint az identitást és azt ahogyan mások érzékelik önt, így ez az ön energiájának a forrása.

omikron Tau RA:3H26m Dec:9°5' lambda Tau RA:4H2m Dec:12°32' Hyadum I RA:4H21m Dec:15°40' Hyadum II RA:4H24m Dec:17°35' Alcyone RA:3H48m Dec:24°9' Ain RA:4H30m Dec:19°13' tau Tau RA:4H43m Dec:22°59' Alnath RA:5H27m Dec:28°37' Aldebaran RA:4H37m Dec:16°32' theta Tau RA:4H30m Dec:15°54' zeta Tau RA:5H39m Dec:21°9'

A Bika a Vénusszal áll kapcsolatban, amit szépsége és frissessége jellemez. A Bikák materialisták, akik hasznosságot igyekeznek felfedezni mindenben. Azonban nagyon érzékenyek, és sokszor megadják magukat saját érzéseiknek. Nagyon jellemző rájuk, hogy kitartóan küzdenek a céljaikért. A föld jegy szülöttei tavasszal születtek, ezért imádják a természetet és a művészeteket, ahol kiélhetik kíváncsiságukat és a tapasztalatok iránti igényeiket. Minden energiájukat a tapasztalatszerzésnek szentelik. Első látásra a Bikák kicsit visszahúzódónak és megközelíthetetlennek tűnhetnek, de nagyon is képesek teljes lángon élvezni az életet.

Fejlett valóságészlelésük miatt az új dolgokkal szemben néha bizalmatlanok. Elvi alapokon álló emberek, és ha van egy álmuk, képesek mindent alávetni annak érdekében, hogy elérjék a megvalósulását. Ennek oka egy másik jellemzőjük, a céltudatosság. A Bikák nagyon egyenes és ambiciózus emberek, és megpróbálnak minden versenyben győzedelmeskedni. Kötelességtudóak és nagyszerű humorérzékük van. Nagyétkűségben szenvednek, ami gyakran megtermett alkatot kölcsönöz nekik.

A Bikák gyengesége az őszinteségükkel áll összefüggésben. Könnyen megsérthetők, és következetességük miatt szinte lehetetlen megváltoztatni a véleményüket, vagy megbocsátást nyerni tőlük. A nyugalom és kényelem iránti vágyuk már-már a lustasággal határos. A legnagyobb gyengeségük és ezáltal a legnagyobb rájuk leselkedő veszély azonban a makacsságuk, amit céltudatosságuk és ambiciózusságuk okoz. Néha annyira mélyen vannak az ötleteikben és a terveikben, hogy minden érvet és ellenvetést elutasítanak, nem számít, azok mennyire fontosak, emiatt néha érzéketlenül viselkednek.

Ami a karriert illeti, a Bikáknak nincs problémájuk, mert nagyon szorgalmasak és motiválja őket a pénzkeresés. A céltudatosságuk és erőfeszítéseik magas fizetéssel is járnak. Így olyan szakmákat választanak, ahol kihasználhatják makacsságukat, kitartásukat és személyes képességeiket. Szeretnek nyugodt környezetben dolgozni, és előnyben részesítik az olyan feladatokat, ahol nem kell túlzott mentális vagy fizikai erőfeszítéseket tenniük.

A kapcsolataikban a Bikák nagyra értékelik a szerető gondoskodást, és szeretik a bókokat. Mindig számíthatsz rájuk, még ha az érzékiségük miatt fenn is áll a hűtlenség veszélye. Sokszor nagyon váratlanul házasodnak. Szükségük van rá, hogy a közeli barátaikra hagyatkozhassanak, és stabil családi hátteret tudhassanak maguk mögött.

10°34' j (i)

Hold a Bakban

B A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

A Bak Hold pontos és kifinomult, bármilyen helyzetben képes művelt ember benyomását kelteni. Figyelnek arra, hogy mindig udvariasan, illendően viselkedjenek. Nem meglepő, hogy gyakran elnyernek köztiszteletben álló pozíciókat. Ebből fakad, hogy ritkán viselkednek impulzívan, a spontaneitás nem az ő világuk. Néhány ember unalmasnak tarthatja a Bak Hold természetét.

Nem fél, hogy felelősséget vállaljon és gondoskodjon másokról. Természetes adottsága van a tanításra, remek nevelő szülő lehet Önből. Negatívum lehet, hogy a korral egyre érzékenyebbé válik. Erős nyomást érez, hogy anyagilag bebiztosítsa magát, hogy soha többet ne kelljen nélkülöznie a jövőben. Nyomás alatt hajlamos a pesszimizmusra, ami miatt egyesek távolságot tartanak Öntől.

14°18' e (d)

Az Oroszlán aszcendens

K Aszcendens: Meghatározza a belső kezdeti energiánkat, a világképünket és a dolgokkal kapcsolatos véleményeinket.

az eredmény típusának időpontjához és dátumához

24°57' b (b)

Merkúr a Bikában

C Merkúr: Az intellektusra és az önkifejezési képességünkre gyakorol hatást; befolyásolja a kapcsolatokat és a személyiség fejlődést is.

Tipikus jellemző azoknál, akiknél érvényesül a Merkúr hatása a Bikában, hogy módszeresen tudják megoldani a problémáikat. A hatékony közlés és mások sikeres informálása is tipikus náluk. Ez a konstelláció olyan embereket képvisel, akik nem szeretik megváltoztatni a véleményüket és tartanak az új behatásoktól. Nem ritka a művészeti hajlam sem.

20°34' b (a)

Vénusz a Bikában

D Vénusz: Az érzelmeinkre gyakorol hatást, a szeretet és a kapcsolatokat szimbolizálja.

A Vénusz a saját jegyében, a Bikában nagyon erős, határozott, ahogy az emberek is azok a befolyása alatt. Biztosak a döntéseikben, és élvezik, mindazt, amit az élet nyújt. A nélkülözés nem az Ön kenyere, a maga teljességében akarja élvezni az életet, például ízletes lakomák, pezsgő éjszakai élet formájában. Gyakran kifinomultak az érzékei, különösen, ha tapintásról, vagy a vizuális szépség befogadásáról van szó.

4°49' d (c)

Mars a Rákban

E Mars: A fizikai és mentális erőnkre gyakorol hatást, emellett a szexuális életet és egészséget is befolyásolja.

Azok, akinél érvényesül a Mars hatás a Rákban, hajlamosak megkapni, amit akarnak. Igaz, a harcot csak akkor vállalják fel, ha a barátaikról, szeretteiről van szó. Ez a csillagaláásás nagyon törődő. Lehet, túlságosan bevonódik, ha olyan dolgokról van szó, amik sokat jelenteken Önnek.

28°25' k (k)

Jupiter a Vízöntőben

F Jupiter: A fejlődést és a találékonyságot szimbolizálja, de negatív hatást gyakorol a kockázatos üzleti vállalkozásokra és a szerencsejátékra.

Azok, akiknél a Jupiter a Vízöntő házában áll, progresszív gondolkodók és lenyűgözik őket a modern kor vívmányai. Hisznek benne, hogy mindenki saját sorsa kovácsa, sőt, a kisemberek is nagyszerű dolgokra képesek. Egyedüli hátrányuk, hogy nehezen tolerálják az övéktől különböző véleményt. Kiválóan beválhatnak műszaki területen, köszönhetően tudásuknak és reális gondolkodásuknak.

13°07' k (j)

Szaturnusz a Vízöntőben

G Szaturnusz: Általában az akadályok és a nehézségek felbukkanását vetíti előre; a hatására komollyá és visszahúzódóvá válunk.

A Szaturnusz a Vízöntőben más emberek iránti viszonyulásunkban mutatkozik meg leginkább. Képes felelősséget vállalni másokért, még akkor is, ha bizalmatlan irányukba. Betartja a szabályokat és udvariasan viselkedik. Lehet, épp ezért tartják olyan sokra a munkahelyén, hiszen a hozzáállásában keresve sem találni kivetnivalót. Jól ki jön a hatóságokkal és a munkaadójával egyaránt.

10°43' b (a)

Uránusz a Bikában

H Uránusz: A fejlődést és az új ötleteket szimbolizálja.

Ez a csillagállás – Uránusz a Bikában – nagyon makacs és elkötelezett lehet, míg a gyakorlatban igen újszerű, progresszív ez a kombináció. Az anyagi stabilitás most prioritást élvez életében, sőt a vágy, hogy biztos tőkével rendelkezzen, egészen türelmetlenné teszi.

22°24' l (l)

Neptunusz a Halakban

I Neptunusz: Önmagunk elvesztését és az identitásproblémákat szimbolizálja.

Amikor a Neptunusz a Halakban van, szilárdan áll saját házában. Ez jelentős spirituális erőket szabadíthat fel, így hite is megerősödhet. Mások rokonszenvesnek és nagyvonalúnak látják, noha nincs békében saját magával, bizonytalan identitását illetően. Ez a csillagállás kedvez a zenének, táncnak és más művészeteknek.

26°30' j (i)

Plútó a Bakban

J Plútó: Rendkívül fontos dolgokkal áll összefüggésben: halál, túlélés, tilalmak, igazságosság. A hatása hosszú ideig tartó.