Személyes horoszkóp

Abban a pillanatban, amikor ön megszületett egy világűrbeli objektum teljesen egyedi pozícióban helyezkedett el az égen, ami alapvetően meghatározta az ön személyiségét. Alul fontos információkat találhat meg a bolygókról, a Holdról és az Aszcendensről, valamint a pozíciójukról.

6aH24°34'7b8cB24°47'9d10e11f12gK20°03'1E14°10'hF16°56'2iC17°57'G24'3D32'A10°30'jJ18°32'4k5I11°54'l

10°30' j (i)

Az ön Nap jegye Bak

A A Nap: A temperamentumot határozza meg, valamint az identitást és azt ahogyan mások érzékelik önt, így ez az ön energiájának a forrása.

alfa Cap RA:20H19m Dec:-12°30' Dabih RA:20H22m Dec:-14°44' psi Cap RA:20H47m Dec:-25°13' theta Cap RA:21H7m Dec:-17°10' iota Cap RA:21H23m Dec:-16°46' zeta Cap RA:21H28m Dec:-22°20' Nashira RA:21H41m Dec:-16°35' Deneb Algedi RA:21H48m Dec:-16°3' omega Cap RA:20H53m Dec:-26°51'

A csillagjegy elnevezése találó a jegy szülötteinek jellemvonásaira nézve. A Bak a mászásra született, ahogy az állat is megmássza a hófödte hegycsúcsokat, a csillagjegyben születettek többnyire magányosak, az élettel kapcsolatos meglátásaik valóságosak és materialisták, és mindent megpróbálnak a saját előnyükké kovácsolni.

A Bakok gyakorlatias, tartózkodó, pedáns, kitartó és komoly emberek. Nagyon jól tudják, hogy kemény munka és erőfeszítés nélkül a sikert is hiába várják. Van bennük felelősségérzet, és akarnak és tudnak is dolgozni. Gyakran komolynak és elmélázónak tűnnek, ugyanakkor ambiciózusak, türelmesek és megvesztegethetetlenek. Az életük többnyire nagyon egyszerű, nyugodt és visszavonult. Lassan, de biztosan döntenek, minden információt megpróbálnak beszerezni, mielőtt végleg letennék a voksukat.

Gyengeségük a gonoszság, ami már-már megszállottsággá is fajulhat. Szélsőséges helyzetben, még ha a Bakoknak sok pénzük is van, inkább éheznek, minthogy elköltsék a pénzüket. Mindent precízen akarnak végrehajtani, ami még egy gyengeséget von maga után: a kínos pontosságot. Nem ismerik a nagylelkűséget, mert mindent a saját nézőpontjukból bírálnak el. Sok betegségre hajlamosak, ezért gyakran betegek.

Ami a karriert illeti, úgy gondolják, a siker és az erő csak a szorgalommal párosulhat, így mindig jogosan nyerik el, ami jár nekik. Céljaik között gyakran szerepel a profit és presztízs elérése.

Gyakran fülig szerelembe esnek, de sajnos a legtöbbször ezeket az érzéseket nem viszonozzák. A hűségességük ellenére a házasságuk nem boldog, mert megfelelési kényszerből házasodnak. A házassági csalódások és a sok ellenségeskedés végül keserűséghez vezethet.

24°47' c (b)

Hold az Ikrekben

B A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Az Ikrek Hold hajlamos a letargiára. Ez a jegy bizonytalan, simulékony, túl könnyen befolyásolható. Gyakran foglalkoztatja őket, hogy mások mit gondolnak róluk. Ez a hozzáállás belső konfliktusokhoz is vezethet.

Másrészről viszont Ön lelkes és vidám személyiség, aki gyorsan alkalmazkodik, ha változnak a játékszabályok. Gyakran képes több szemszögből szemlélni a helyzetet, még egészen formabontó és új nézőpontból is, és képes a valóság pontos leképezésére. Szem-kéz koordinációja remek, ami hasznos lehet például, újságíróként.

20°03' g (f)

A mérleg aszcendens

K Aszcendens: Meghatározza a belső kezdeti energiánkat, a világképünket és a dolgokkal kapcsolatos véleményeinket.

az eredmény típusának időpontjához és dátumához

17°57' i (⛎)

Merkúr a Nyilasban

C Merkúr: Az intellektusra és az önkifejezési képességünkre gyakorol hatást; befolyásolja a kapcsolatokat és a személyiség fejlődést is.

A Merkúr a Nyilasban olyan embereket jelöl, akik szeretnek utazni, új kultúrákat megismerni, maradandó élményeket szerezni és külföldi nyelveket tanulni. Ezek a személyek jó mesélők, tudják, hogy keltsék fel a hallgatóság figyelmét mind a hangjukkal, mind történeteikkel. Ügyesen igazodnak ki különböző helyzetekben és könnyen a lényegre térnek.

8°32' j (i)

Vénusz a Bakban

D Vénusz: Az érzelmeinkre gyakorol hatást, a szeretet és a kapcsolatokat szimbolizálja.

Azok a személyek, akiknél érvényesül a Vénusz hatása a Bakban, kiegyensúlyozottak és a professzionálisak. A nők függetlenek, gondoskodnak magukról. Kapcsolatait és a szív ügyeit nagyon komolyan veszi. Hajlandó sok energiát fektetni a kapcsolataiba, ezért üzleti partnerként is népszerű lehet.

14°10' h (g)

Mars a Skorpióban

E Mars: A fizikai és mentális erőnkre gyakorol hatást, emellett a szexuális életet és egészséget is befolyásolja.

A Mars a saját jegyében, a Skorpióban, nagyon erős hatást fejt ki. Ezek az emberek természetüknél fogva kifinomultak. Képesek beosztani az energiáikat és módszeresen megoldani komplex feladatokat. Általában semmit nem tesz meggondolatlanul, híres az eltökéltségéről. Ha kijelölte magának az utat, nincs, aki megállítsa. Mivel remek memóriája van, nem felejti el, ha valaki igazságtalanul bánt Önnel.

16°56' h (g)

Jupiter a Skorpióban

F Jupiter: A fejlődést és a találékonyságot szimbolizálja, de negatív hatást gyakorol a kockázatos üzleti vállalkozásokra és a szerencsejátékra.

A Jupiter-Skorpió erős akaratú és eltökélt. Erős vágyat éreznek, hogy maguk oldják meg a problémáikat. A jó üzleti érzék is általános esetükben. Akár főnök nélkül is remekül érvényesülhet, hiszen képes beosztani az idejét és erőforrásait.

1°24' j (i)

Szaturnusz a Bakban

G Szaturnusz: Általában az akadályok és a nehézségek felbukkanását vetíti előre; a hatására komollyá és visszahúzódóvá válunk.

A Szaturnusz saját jegyében, a Bakban, olyan embert takar, aki fegyelmezett, engedelmes, felelősségteljes és sokra tartja kötelezettségeit. Jelenleg fontos Önnek a hagyomány. Makacsul tiszteli a tradíciókat, ugyanakkor szélsőséges helyzetben képes revideálni a véleményét. Főleg akkor, ha adott hagyomány már jócskán idejét múlta.

24°34' a (l)

Uránusz a Kosban

H Uránusz: A fejlődést és az új ötleteket szimbolizálja.

Általában radikális tetteket várunk azoktól, akiknél az Uránusz a Kosban van. Keresi a szenvedély új forrásait, vonzza minden, ami felfedezetlen és új. Lehet nagy áttörés küszöbén van, ami felemészti minden idejét. Ne bánja, megéri a fáradtságot, hiszen nincs semmi, ami az útjába állhatna. Önmaga marad olyan helyzetekben is, amik gyors döntéshozást és formabontó logikát kívánnak. Nyomás alatt is nagyszerűen teljesít.

11°54' l (k)

Neptunusz a Halakban

I Neptunusz: Önmagunk elvesztését és az identitásproblémákat szimbolizálja.

Amikor a Neptunusz a Halakban van, szilárdan áll saját házában. Ez jelentős spirituális erőket szabadíthat fel, így hite is megerősödhet. Mások rokonszenvesnek és nagyvonalúnak látják, noha nincs békében saját magával, bizonytalan identitását illetően. Ez a csillagállás kedvez a zenének, táncnak és más művészeteknek.

18°32' j (i)

Plútó a Bakban

J Plútó: Rendkívül fontos dolgokkal áll összefüggésben: halál, túlélés, tilalmak, igazságosság. A hatása hosszú ideig tartó.