Szűz Horoszkóp 2017

A Szűz csillagjegy a Merkúr bolygó uralma alatt áll. A jegy szülöttei nagyon dolgosak, értelmesek, megbízhatóak és gyakorlatiasak. A 2017-es horoszkóp pozitív időszakot csak az év közepére ígér. Az év eleji beteges munkatempó mellett, kénytelen lesz több bonyodalmat megoldani kapcsolataiban is. Végül sikerül minden akadályt felszámolnia. A továbbiakban már nyugodt, stabil periódus következik csupa pozitív változással. Nyugodtan elmélkedhet a jövőt illetően.

A prognosztika szerint már az év elején problémák merülhetnek fel munkahelyén. Szóba jöhet felettese, esetleg munka környezete váltása, vagy pénzzel kapcsolatos krízis. Természetesen Önre nézve is ez nagy megterhelést fog jelenteni. A túlhajtottság rányomja bélyegét a párkapcsolatára. Szembesülnie kellesz társa bizalmatlanságával is. Törődjön többet párja igényeivel, mert néha elhanyagolva érzi magát. Mutassa ki valódi érzéseit, adjon teret több romantikának, érzelmes, meghitt együttlétnek.

A Szüzeknek az első félévben további feszültséggel kell számolniuk a munkahelyükön. Olyan gondokkal kell majd megküzdeniük, ami nem tűr halasztást. Számíthat családja segítségére, mint mindig most is Ön mellett állnak. A horoszkóp azt jósolja, hogy a kemény, kitartó munkája után, végre megkapja méltó jutalmát, az sincs kizárva, hogy feljebb kerülhet a ranglétrán.

2017 nyarán és őszén végre nyugodt időszak várható úgy a karrier, mint a kapcsolatok terén. A csillagok pozitív állása elősegíti a Szüzeket abban, hogy önfeledten élvezhessék a nyári hónapokat. A gondokkal teli időszak munkahelyén végre elcsitulni látszik, így több időt szánhat szórakozásra barátai társaságában. Töltse szabadidejét szeretteivel a természet lágy ölén.

A balsikereknek végre búcsút inthet. Az egyedülállókat a horoszkóp arra biztatja, hogy bátran ismerkedjenek, mert esélyük van rátalálni az igazira. A karrierben egy újabb kihívás várja, ami sajátságos lehetőséget kínál. Vegye fontolóra, hogy nem túl kockázatos ez Önre nézve! Az egészségére nem ártana jobban vigyázni, ne rontsa el az év végéjét egy fölösleges felfázással!

 

kapcsolatFacebook