Skorpió Horoszkóp 2017

A Skorpiók számára a horoszkóp 2017-re merőben pozitív évet ígér tele élményekkel és gazdag, értékes tapasztalatokkal. A csillagjegy szülöttei, akiket a Plútó bolygó irányít, nagyon megfontoltak, tartózkodóak és hatalmas akaraterővel tűnnek ki. Ez az év személyi fejlődést és munka területén haladást ígér a Skorpióknak. Ennek köszönhetően sokkal kiegyensúlyozottabbak és érettebbek lesznek. Ez azonban nem mondható el a magánéletükről, ezen a téren inkább passzivitásukkal fognak kitűnni.

Új erővel indítanak az év elején. Energiáját teljes erőbedobással szentelje karrierére. Sokat fog dolgozni, mert nem egy akadályt kellesz leküzdenie, de annál édesebb lesz a jutalom. Szorgalmával magasan kitűnik társaitól. Dicséretes munkatársaihoz és feletteseihez való hozzáállása. A horoszkóp azt ajánlja a Skorpióknak maradjanak hűek elveikhez.

A tavasz arra ösztönzi e jegy szülötteit, hogy ismerkedjenek, flörtöljenek. Hosszú, romantikus éjszakák, szenvedélyes kalandok várnak Önökre. A tartós párkapcsolatokat is a teljes összhang fogja, jellemzi. A kettesben töltött szabadság után kipihenten és feltöltődve fogja belevetni magát a következő, igényes munkahónapokba. A horoszkóp óvatosságra inti, ha nem fog kellő figyelmet szentelni munkájának, kellemetlen körülmények között találhatja magát.

A nyári hónapok kellemetlen eseményt tartogatnak az Ön számára. Szorult helyzetben egy ismerősében mélységesen csalódni fog, segítségnyújtás helyett hátat fordít Önnek. Ez jó lecke lesz arra, hogy tisztelje és becsülje igaz barátait, és elgondolkozzon a történteken. Ez a negatív tapasztalat csak megerősítheti karakterét. 2017 szeptemberében nagyon kiegyensúlyozott és magabiztos lesz, amit főleg karrierében kamatoztathat.

A közeledő év vége a prognosztika jóslata szerint harmonikus párkapcsolatot ígér. Ha összhangba tudja hozni magánéletét a karrierrel, és kellő figyelmet, fáradságot szentelni hivatásának, előléptetésre is számíthat, hisz megérdemli. Ami az egészségét illeti, sajnos a csillagok negatív állása szerint nem lesz olyan szerencsés. Kisebb balesetekre számíthat.

 

kapcsolatFacebook