Skorpió Horoszkóp 2016

A 2016-os horoszkóp nagyon sok izgalmas lehetőséget rejt a Skorpiók számára. A Plútó hatásai alatt álló Skorpiók jellemzően türelmes, felelősségteljes természetűek, és erős akarattal bírnak. Bátran használd ki ezeket a tulajdonságaidat idén is! 2015-ben a csillagok pozitív utat jelöltek ki neked, különösen a karriered terén, ahol idén is nagyon sikeres lehetsz. Persze mindenért meg kell dolgoznod, és le kell küzdened néhány akadályt, de végül annál édesebb lesz a Skorpiók jutalma.

Egyszerre próbálsz minden problémát megoldani, de ettől csak még jobban belegabalyodsz az összetett feladatokba, és megnehezíted a saját dolgod is, különösen, ha a munkádról van szó. A horoszkópunk azt tanácsolja, hogy készíts listát a prioritásokról, és egyesével haladj a problémák megoldásával. A családodban harmónia és béke vár. Ne feledkezz meg a testi jóllétedről sem, a betegségek megelőzésének legjobb módja a téli hónapokban is a sport.

2016 tavasza a lehető legjobb időszak lesz a Skorpiók számára. A csillagok stabil helyzetben lesznek, te pedig minden területen kiemelkedőt fogsz alkotni. A hosszú távú kapcsolatban élőkre nagy boldogság vár. Most bátran megteheted a következő lépést a kapcsolatodban! A szinglik nagyon könnyen ismerkednek. A karrieredben a főnökeid végre elismerik az erőfeszítéseidet. A betegség és a sérülések is elkerülnek.

A horoszkóp szerint a fordulópont az év közepére várható. Addigra ugyanis elfáradsz. Az utóbbi hónapok nagyon mozgalmasak voltak, ezért pihenned kell. A passzivitásod különösen a munkahelyeden ölt formát, ahol átlagos szintű munkatempót diktálsz. Meg is van a jogod hozzá a sok sikeres hónapot követően. A Skorpiónak emiatt nem is kell komolyabb nehézségekre számítania.

2016 őszén a kapcsolatok terén sokkszerű hatás ér. Egy váratlan esemény ütésként ér majd. Lehet ez egy baleset, árulás, sőt, hűtlenség is, aminek hatására elkezdesz elzárkózni a világtól, és visszautasítod a segítséget is. A horoszkópunk azt javasolja, nyeld le a békát, és menj társaságba. Csak így felejtheted el a múltat, és hamarosan minden visszatérhet a régi kerékvágásba. Ebben az időszakban a családod és a legjobb barátaid is melletted lesznek. Becsüld meg a velük töltött időt! Az év vége felé ismét a karrieré lesz a főszerep. A legkitartóbb Skorpiók még előléptetésre is számíthatnak. Hamarosan a magánéleted terén is felbátorodsz. Ne utasítsd vissza, ha valaki randira hív!

 

kapcsolatFacebook