Oroszlán Horoszkóp 2018

A tüzes jegy uralkodója a Nap, a jegy szülöttei pedig általában nagyon energikusak. Nagylelkűek és született vezetők. Hála a személyiségének, Ön a lehető legtöbbet tudja kihozni az Önre váró nehézségekből is. Az Oroszlán horoszkópja ezért pozitív 2018-ra is. A csillagok szerint különösen az év végén sikeres időszak vár Önre.

Már az év elején a Vízöntőben álló Merkúr előnyeit élvezheti. Az Oroszlánok érzik, hogy bármilyen körülmények között ki kell állniuk magukért. A bolygóállás azonban negatív vonásokat is tartogat – kommunikációs téren, különösen a kapcsolatokban, ahol a kompromisszumkészség igen fontos lehet. Ebben az időszakban azonban egyáltalán nem foglalkozik ezzel.

A Vénusz hatása miatt 2018 tavasza mozgást eredményez a magánéletében. A horoszkópunk szerint lesz lehetősége bőven az ellenkező nem társaságát élvezni, legyen szó akár flörtről vagy kalandról. Új kapcsolatra is leginkább ebben az időszakban van esély. Az utazás és az ismeretlen felfedezése is vonzani fogja.

A horoszkóp szerint 2018 közepén vár Önre néhány nehézség. A nyugtalanság lelassítja a munkatempóját, ezért zsákutcába kerülhet. Az Oroszlánoknak leginkább a karrierjükre kell koncentrálniuk, hogy helyrehozzák a korábbi baklövéseket, amint lehet. A nyaralás most szóba sem jöhet, várja ki inkább a kedvezőbb időszakot. Figyeljen oda a családjára is, mert tőlük támogatást és biztonságot kaphat. A szívéhez legközelebb állók a nehéz időkben is segítenek Önnek.

Az őszi időszak elhozza a nyugalmat a munkahelyére. Hála a hozzáállásának, a legrosszabb részen már túlvan. A horoszkóp szerint ez az időszak a legideálisabb, hogy az Oroszlánok a magánéletükre koncentráljanak. A Mérlegben álló Vénusz harmóniát és boldogságot ígér, ezért a hosszú távú kapcsolatok időszaka jön. A kölcsönös bizalom napról napra növekszik Önök között. Ne féljen megtenni a következő lépést! 2018 ősze a tökéletes időszak, a visszautasítás kizárt.

Az év vége sikereket hoz a karrierje terén, és továbbra is fennmarad a harmonikus időszak a kapcsolatában. Az Oroszlán képes lesz kitűnni a tömegből, és két kézzel megragadni a lehetőséget. Ne pazarolja el az esélyét! Akár elő is léptethetik. Karácsonykor jól megérdemelt pihenését töltheti a családja körében.