Oroszlán Horoszkóp 2017

A 2017-es horoszkóp, a csillagok állása szerint az év első felében az Oroszlánok részére főleg a kapcsolataira fog fókuszálni. Tehát a karrier sem igazán a fénykorát fogja élni. E jegy szülöttei, akiket a Nap irányít szorgalmasak, céltudatosak, és tekintélyesek. Az élet területén gondok merülnek fel, amit kitartása révén sikerül megoldania, az eredmények önmagukért fognak beszélni. Ezúton szerzett tapasztalati, gazdagabbá teszi és megerősíti karakterét, így kiegyensúlyozottabbá válhat. Újra megtalálja lelki békéjét.

A munkahelyén sem lesz rózsás a helyzet, nehezen fog tudni boldogulni feladataival. Ne tápláljon hiú reményeket, értékelje reálisan a körülményeket! Ne essen pánikba! Ön tisztában lesz azzal, hogy máshol kell próbálkoznia. Kapcsolódjon ki, szórakozzon, frissítse fel régi kapcsolatait! Márciusban esélye lesz találkozni és rá találni lelki társára.

Tavasszal párkapcsolatában élvezni fogja a teljes harmóniát – a friss szerelmet és az összjátékot partnerével. Minden a terv szerint alakul. Használja ki ezt a nyugodt, idilli időszakot, és tervezzen hosszútávra! Szánjon időt az aktív pihenésre is!

Az Oroszlán új párkapcsolata miatt hajlamos lehet arra, hogy megfeledkezzen kötelességeiről. Legyen résen, előfordulhat, hogy fontos eseményről fog lemaradni. Álljon két lábbal a földön! Megtörténhet az is, hogy egy soha vissza nem térő lukratív munkalehetőséget fog veszni, hagyni.

Ne bosszankodjon, törődjön bele, van úgy, hogy néha nem sikerülnek dolgaink, ahogyan szeretnénk. Meglátja meg fog könnyebbülni, és elfelejtheti a stresszt is. Ügyeljen egészségére, ne becsülje le a kisebb megfázásokat sem.

Az ősz és tél beálltával nem sok ideje marad a pihenésre. A párkapcsolatában megoldott krízis helyzet rákényszeríti arra, hogy átértékelje életét, és tisztán lásson abban, hogy mi is fontos az Ön számára. 2017 októberében bonyodalmak mutatkoznak munkahelyén is, lesz mit bepótolnia. Hála kitartásának és harci kedvének ezt sikeresen meg fogja tudni oldani. Fontos, hogy ne hátráljon meg, és próbálja motiválni a környezetét is. Ebben az időben előreléptetés is várható. A jó munkának jó a gyümölcse.

 

kapcsolatFacebook