Oroszlán Horoszkóp 2016

A 2016-os év határozottan nem lesz sétagalopp az Oroszlánok számára. A bizonytalan csillagok számos nehézséget készítettek elő az ambiciózus jegy szülötteinek, akiket a Nap irányít. De semmi ok az elkeseredésre. Az év eseményeinek hála, sokkal erősebb leszel, és értékes tapasztalatokra tehetsz szert, sőt, jóval kiegyensúlyozottabbá válhatsz. 2015 a munka terén sikereket hozott, ami 2016-ra is igaz lesz. Az akaraterődnek és hatékony munkatempódnak köszönhetően elérheted a magad elé kitűzött célokat.

Az év elején problémákat tapasztalhatsz a kapcsolataid terén. Rájössz, hogy valaki, aki nagyon régóta nagyon közel állt hozzád, elkezdett eltávolodni tőled. A köztetek lévő érzések már nem olyan melegségesek, mint voltak, de nincs okod rá, hogy irracionális következményeket vonj le.Fontos, hogy beszélj az érzéseidről. Még ha belül kalandozó személyiség is vagy, és szereted az új dolgokat, a csillagok azt súgják, ezúttal mégis ragaszkodj a biztos ponthoz. A döntésed később igen kifizetődőnek bizonyul majd. A magánéleti problémáid a karrieredre is hatással lehetnek, mert nem tudsz teljes erőbedobással koncentrálni. A környezeted együttérez veled, és a segítségedre siet.

2016 tavasza sokkhatásként ér. Váratlan problémákba ütközöl a munkahelyeden. Ez jelentheti a cég pénzügyi problémáit, tisztességtelen munkatársakat, vagy egy kevésbé tapasztalt munkavállalóval folyó vitát is. Ebben az időszakban támaszkodj a családodra, mert ők fel fognak tudni vidítani. A kapcsolatok végre a megfelelő mederbe kerülnek. Újra visszanyered az elveszett harmóniát a partnereddel.

A nyár mozgalmas időszak lesz az Oroszlánok számára. Be kell pótolnod minden felhalmozott munkát. A horoszkóp azt tanácsolja, halaszd a nyaralást őszre, és ne becsüld alá a jelenlegi problémáid súlyát. Rengeteg nehéz munka vár rád, különösen 2016 augusztusa lesz nehéz az Oroszlánoknak. Öröm az ürömben, hogy számtalan felbecsülhetetlen tapasztalatot is szerezhetsz, amit később a karriered javára is fordíthatsz.

Az év ezt követő időszaka már nyugodtabb lesz. Nem kell többé a munkád miatt aggódnod, így végre ismét a kapcsolataidra összpontosíthatsz. Ha hosszú távú kapcsolatban élsz, ez az időszak igazán alkalmas a következő nagy lépés meghozatalára. A még mindig „vadászó” Oroszlánok flörtben gazdag éjszakákat, sőt, szerelmet is várhatnak. A családi problémák az idén elkerülnek, így végre élvezheted a harmóniát és a békét. A horoszkópod azt javasolja, hogy lepd meg magad egy különleges élménnyel vagy tapasztalattal. A kedved kicsattanó lesz!

 

kapcsolatFacebook