Nyilas Horoszkóp 2017

A horoszkóp 2017-re a Nyilasok számára stabil évet jósol a karrierben és a munka területén. E jegy szülöttei, akiket a Jupiter bolygó ural energikusak, kitartóak, optimisták és nagy az önbizalmuk. Az év első felében ezeket a tulajdonságokat bőven lesz alkalmuk kamatoztatni. A csillagok pozitív állásban lesznek, ezért ez az időszak kedvező lesz kapcsolataira is. Az év második felében változásokra számíthat.

Az ön közvetlen környezetében év elején valaki szorult helyzetbe kerül, lehet ez egy munkatárs, barát, vagy épp élettárs, ne habozzon segítőkezet nyújtani. Lehet, hogy csak egy kis biztatásra vár az illető, vagy egy megértő szóra, mindenesetre kedvességéért nagyon hálás lesz. Munkahelyén, hosszútávon nagy lendülettel, Lelkesen dolgozik.

A horoszkóp azt javasolja a tavaszi hónapokra, hogy szabadidejét nem kímélve temetkezzen munkájába, meglátja ez jó befektetésnek fog bizonyulni. Szabadságra máskor is elmehet. Emellett a munkatempó mellett gondoljon a relaxálásra, kímélje magát a stresszes helyzetektől! Ez az időszak kedvező hatással lesz a kapcsolatokra is. A hosszú párkapcsolatokat nagyon harmonikus és felhőtlen boldogság fogja jellemezni, míg az egyedülállóknak sikeres lesz az ismerkedés, egy kis szerencse mellett rátalálhatnak életük párjára.

Az év másik felében bonyodalmak merülhetnek fel. Párja nem jó szemmel nézi, hogy Ön szétszórt, és munkája miatt minden mást elhanyagol. Próbáljon ezeken a problémákon minél hamarabb felülkerekedni, ha nem akarja, hogy ez az állapot még jobban elmérgesedjen. Több figyelmet szentelhetne a család tagjaira is! Talán egy közös, meghitt vacsora mindenkit kiengesztelne.

Ősszel sajnos nem kerüli el a munkahelyi problémákat sem. Szórakozottsága miatt hibát-hibára fog halmozni, amit nem jó szemmel fognak nézni munkatársai. Baklövéseit másoknak kellesz helyre hozni, és nem igazán lesznek kíváncsiak az Ön magyarázataira. Ne csüggedjen, inkább értékelje át a történteket és tanuljon hibáiból! A negatív tapasztalatok olykor nagyon értékesek lehetnek számunkra. A horoszkóp év végére nehéz időszakot jósol a Nyilasoknak. Boldogan veszi tudomásul, hogy legalább magánélete helyre billent, és számíthat szeretteire.

 

kapcsolatFacebook