Nyilas Horoszkóp 2016

A jegy szülötteire leginkább a naprendszerünk legnagyobb bolygója – a Jupiter – van hatással. A Nyilasok optimisták, és gyors és magabiztos döntéseikről híresek. A csillagok szerint a 2016-os év nem lesz könnyű a Nyilasnak, különösen az év vége felé. Akárhogy is, a karriered terén előrelépésre, a kapcsolataid terén pedig sokkal inkább passzivitásra és nagy fordulópontokra számíthatsz.

A 2016-os évet új energiákkal köszöntöd. A Nyilas természetes tekintélye különösen a munkában fog érvényesülni. A felettesek barátságos hozzáállása sok dicséretet jelenthet neked. A horoszkópod azonban azt tanácsolja, ne légy túlságosan elnéző! A munkatársaid azt gondolhatják, bármit büntetlenül megtehetnek. Vigyázz az egészségedre is!

Ne hanyagold el a barátaid vagy a családod akkor sem, ha éppen nagyon élvezed a munkád. A párod még gyanakvóvá is válhat, neked azonban csak néhány kedves gesztust kell tenned felé, hogy elkerüld a bajt. Mindenáron kerüld a veszekedést: csak felhoznád a régi sérelmeket, amik már teljes mértékben a jelentőségüket veszítették. Gondolj a testedre is, sportolj!

A környezetedből valaki 2016 nyarán nehéz helyzetbe kerülhet. Ne légy önző: annak ellenére, hogy sok a munkád, ne habozz, ha segítened kell! Később még neked is szükséged lehet a segítségre. A meleg hónapokkal a magánéletedbe is melegség költözik. Az egyedülálló Nyilasok vadászni indulhatnak, és meg is lesz a zsákmányuk. Szenvedéllyel és romantikával teli éjszakák várnak rád. A kapcsolatban élők harmóniára és békére lelnek. A nyaralást követően kipihent leszel, és újra készen állsz a munkára. Szeptemberben jó esélyeid lesznek arra, hogy jelentős változások következzenek be a karrieredben. Ha nem vagy elégedett a munkáddal, most van itt az ideje, hogy válts.

A fordulópont októberben vár rád. A horoszkóp szerint a karrieredben meg kell küzdened azért, hogy megtarthasd a pozíciód. Elkövetsz egy hibát, amit a feletteseidnek kell elrendezniük. Talán hanyagságból történt, de nem számít. Most minden figyelmed a munkának kell szentelned. Ne hagyd, hogy bármi eltérítsen a céltól! Az év vége pedig ismét nyugodtabb lesz. A karácsonyt töltsd a családoddal és a pároddal. 2016-ban a Nyilas személyisége terén sokat fog fejlődni.

 

kapcsolatFacebook