Mérleg Horoszkóp 2017

Ne lepődjön meg, ha ebben az évben olyan érzések fogják hatalmába keríteni, amivel nem tud mit kezdeni. Az Mérleg bolygója a Vénusz nagyon erős pozícióban lesz, és ezért a horoszkóp 2017-re nagyon zsúfolt programot jósol. Félelemre nincs oka, még akkor sem, amikor már úgy érzi, hogy fogytán van ereje. A munka megedzi Önt, erősebbé teszi, így várhatja az újabb kihívásokat. Hála kreativitásának, mindig újabb és újabb nem mindennapi ötletekkel áll elő karrierében, így nem csoda hogy felettesei megérdemelt jutalomba részesítik. Év elején a csillagok magánéletében pozitív időszakot ígérnek.

A Mérleg jegy szülöttei izgalmas, bravúros kezdéssel indítják az újévet. A téli passzivitás nem írható az Ön számlájára. A prognosztika azt jósolja, hogy tökéletes, kiegyensúlyozott időtartam veszi kezdetét életében. Nagy változások várhatók a kapcsolatok terén, attól függően, hogy boldog párkapcsolatban él, vagy még csak keresi élete párját. A karrier terén most igyekezetének nincs nagy értelme, fölöslegesen fektetné energiáját haszontalan dolgokba.

2017 tavaszán a munkamenete új lendületet kap. A munkahelyén felettesei értékelni fogják igyekezetét. Ha kitart munkatempója mellett, a kitűzött célja karnyújtásnyira lesz. A betegségek elkerülik Önt, családja körében élvezheti a teljes harmóniát.

2017 nyarán rengeteg munka szakadhat a nyakába, azt sem fogja tudni, hogy fiú- e vagy lány. Minden problémáját egyszerre akar majd megoldani, előfordulhat, hogy saját csapdájába esik, ezzel csak megnehezíti pozícióját. A horoszkóp azt tanácsolja, hogy állítson fel egy értékrendet, miszerint osztályozni fogja ügyei fontosságát. Figyeljen oda kondíciójára is, nem árt, ha szem előtt tartja „épp testben épp lélek“.

Az ősz sem hoz az Ön számára megnyugvást. Tovább kellesz küzdenie a „harc mezején“. Valaki a családból problémákkal fog küzdeni, és számítani fog az Ön segítségére. Ne habozzon segítőkezet nyújtani család tagjának, tartsa szem előtt, hogy a család főleg rossz időkben tartson össze. Lesz mit utolérnie munkahelyén is, sajnos a szabadidő rovására kellesz cselekednie.

Év végén, amikor már elcsitulnak a kedélyek, módjában lesz kiértékelni az elmúlt időszakot. Nem ártana, ha nagyobb figyelmet szentelne partnerének, hiszen nem sok idejét fordította rá a múltban, tartozik ennyivel neki!

 

kapcsolatFacebook