Mérleg Horoszkóp 2016

A Vénusz befolyása alatt álló csillagjegy szülöttei nagyon érzékeny természetűek. Intellektuális alapon működő, kreatív emberek. A 2016-os év első feléről szóló horoszkóp nem bánik kegyesen a Mérlegekkel. A mozgalmas időszakban kulcsfontosságú eseményekkel is meg kell birkóznod mind a kapcsolatod, mind a karriered terén. Ezt követően azonban pozitív változásokkal teli időszak vár rád, és végre pihenni is lesz időd. 2015-ben sok mindent megtapasztalhattál, így számos hasznos tapasztalattal kezded az évet. Végül minden nehézségen felülkerekedhetsz.

A munkahelyi problémák elkerülhetetlenül felszínre kerülnek. Lehet ez egy vezetőváltás, vagy egy közeli kolléga, akivel nem jössz ki jól, de pénzügyi válság is, ami a vállalatot leépítésre kényszerítheti. Bármiről legyen is szó, kemény munka vár rád. Még az időbeosztásod is fel kell rúgnod a munka miatt. Ez problémát okozhat a kapcsolatodban is. A partnered elkezdheti elveszíteni a beléd vetett bizalmát.

A horoszkóp szerint 2016 tavaszán a munkahelyi stressz már elkerüli a Mérlegeket, de nem kíméli a kapcsolatokat. Nem akarod állandóan a partnered sajnálkozását és panaszkodását hallgatni. Amíg a megoldást keresed, ne csak más szemében keresd a szálkát, hanem a sajátodban is. Az igazság az, hogy a munkahelyi stressz és túlterheltség miatt elhanyagoltad a kedvesed. Mindez azonban rendbe hozható egy megfelelő gesztussal vagy a helyes kommunikációval.

A stabil időszakkal a problémáid is megoldódni látszanak. A csillagok a megfelelő állásba kerülnek, és semmi nem áll az utadban, hogy kiélvezhesd az előtted álló nyári hónapokat. A munka még mindig nehéz lesz, de már megszoktad a munkatempót, így könnyen kezeled ezt is. Lehet, hogy el kell halasztanod a nyaralásod, de még így is töltheted az időd a természetben. Ha mást nem, legalább sétálni menj el.

2016 őszén családi problémák várnak rád a horoszkóp szerint. Egy kellemetlen eseménnyel kell megküzdened, ami váratlanul is ér. Próbálj minden helyzetben a pozitívumokra fókuszálni! A személyiséged megerősödik, miután túlleszel mindezen. Akik igazán melletted állnak, most is támogatni fognak.

A Mérlegek igazán várhatják az év végét. A horoszkópod szerint a karrieredben sikerélmények várnak rád, a kapcsolatod pedig ismét békés lesz. A szinglik sokat flörtölhetnek, és elcsavarhatják a kiszemeltjük fejét. Az elkötelezettek élvezhetik az összhangot. Rájössz, hogy az élet mégis csodálatos.

 

kapcsolatFacebook