Kos Horoszkóp 2017

A Mars bolygó uralma alatt álló Kos képviselőjét harci kedve és nem utolsó sorban keményfejűsége jellemzi. E jegy szülöttei ebben az évben sok, értékes tapasztalatot gyűjthetnek, amit elsősorban a karrier területén kamatoztathatnak. Tulajdonságainak köszönhetően még a nehézségekből is hasznot tud húzni, ezért elmondható, hogy a 2017-es horoszkóp szerint fölöttébb pozitív év lesz a Kos számára. Ami a személyi kapcsolatait illeti kiegyensúlyozott, szeretetteljes lesz. A csillagok merőben jó pozícióban lesznek.

Év elején munkahelye zökkenőmentes lesz. A kos általában jó munkabíró és becsületes munkaerő. Hála ennek a hozzáállásnak, bármilyen munkakörben kitűnik társaihoz képest, ezért nem meglepő, hogy kivívja felettesei elismerését is. Ne próbálja ezt az előnyét kihasználni, ne fölényeskedjen munkatársaival szemben. Dolgozzon csapatszellemben, segítsen a gyengébbeknek. Meglátja, hogy ez a szívessége a későbbiekben viszonozva lesz. 2017 tavasza nyugtalan időszakot hoz. Kénytelen lesz több időt tölteni munkahelyén, mint ahogyan azt szeretné, de ez csak egy ideiglenes állapot. Függetlenül attól, hogy ez rengeteg energiájába fog kerülni, végesetben győztesként fog kikerülni, és erősebbé teszi jellemét.

A túlhajtott munkaüteme miatt társa félteni fogja Önt. Próbáljon meg lazítani.

Az igazi megoldás az lenne, ha nyáron kedvesével kettesben aktívan kikapcsolódnának. A horoszkóp szerint az egyedülálló Kosnak lehetősége nyílik megtalálni az ideális párját. Az elkötelezettek kisebb nézeteltérések után újra élvezhetik a teljes összhangot.

Az ősz a Kosok számára érdekes esélyeket kínál, valószínű, hogy egy új munka lehetőséget kap, de ez némi áldozatot követelne. Nagy dilemma előtt áll, ne akarjon mindent egyedül megoldani, fogadja el egy jó ismerőse tanácsát. Együtt biztos megtalálják a helyes megoldást. Szeptemberben a csillagok pozitív állásban lesznek. Törődjön többet egészségével, ne becsülje le a prevenciót.

Év végével új erőre kap a párkapcsolatában, így élvezheti a tökéletes összhangot. Az élete ebben a szakaszában minden a legjobb úton halad. Több szabad idő lévén, talán próbáljon ki új sportokat, járjon szórakozó helyekre. Végre lazább és határozottabb lesz újabb kapcsolatok teremtésében.

 

kapcsolatFacebook