Kos Horoszkóp 2016

Izgalmas évnek nézel elébe, de ez nem is csoda. Az uralkodó bolygód, a Mars nagyon erős helyzetben lesz, ezért 2016-ra a Kos számára minden horoszkóp zsúfolt évet ígér. Ettől persze nem kell megijedni. Jellemzően makacs és kötekedő természetednek köszönhetően minden bekövetkező eseménnyel könnyedén megbirkózol majd.

A Kos éve elég mozgalmasan kezdődik. A téli álom vagy a passzivitás nem segít. A horoszkóp szerint ebben az időszakban hatalmas áttörést érhetsz el mind a karrieredben, mind a személyes fejlődésed terén. A téged körülvevők felajánlhatják a segítségüket, amit nem is érdemes elutasítanod, mert azzal csak rosszabb helyzetbe kerülsz. A nehézségek leküzdését követően megerősödve folytathatod az évet.

2016 tavaszán, különösen áprilisban elcsendesülnek a karriered körülötti hullámok, sőt, akár csökkenő tendenciát is tapasztalhatsz. A kapcsolataid terén viszont meleg helyzetek várnak rád. Az egyedülálló Kosok számára a csillagok kedveznek az új kapcsolataikban. Nagyon spontán és természetes leszel, és elsőre vonzani fogod az ellenkező nem tagjait. A kapcsolatban élők harmóniát és stabilitást élnek meg a kapcsolatukban.

Légy óvatos! Egyedülálló lehetőség vár rád, hogy megmutasd, mire vagy képes. Ne hagyd, hogy kicsússzon a kezeid közül! Végre rájössz majd, kik az igaz barátaid, mert ezekben az időkben is segíteni és támogatni fognak. A hamis barátok azonban még a sikereidre is irigykedhetnek, és megpróbálják ellopni tőled a dicsőséget. Az egészségedre is oda kell figyelned, különösen, ha stresszes helyzetekbe kerülsz.

Ősszel sem fogsz pihenni. A 2016-os horoszkóp szerint számos nehézség vár rád. A közeli hozzátartozóid közül valaki megbetegedhet, vagy egy baleset következtében problémái adódhatnak. Hirtelen át kell értékelned, mi az, ami számít. A családnak össze kell tartania, különösen a nehéz időkben. A munkahelyen a szabadidőd számlájára kell felzárkóznod, de ennek ellenére sem adod fel.

Az év vége egyaránt hoz csalódást és sikert a tüzes csillagjegy szülötteinek. A nyugalom nélküli, mozgékony időszakot követően a Kosra ismét a szerencsés kapcsolatok időszaka köszönt. Az ebben az időszakban kötött ismeretségek hosszútávra szólnak. Azonban ha hagyod, hogy az „újonc” túlságosan elvonja a figyelmed, a munkahelyeden lehetnek problémáid, a főnököd pedig nem fog örülni a hanyagságodnak vagy a hibáidnak.

 

kapcsolatFacebook