Ikrek Horoszkóp 2016

A csillagjegy szülötteire különösen a Merkúr van hatással, így gyakran érzékeny, lényeglátó és intellektuálisan gondolkodó emberekről van szó. A 2016-os horoszkóp és a csillagok állása szerint az Ikrek békés évre számíthatnak, különösen ami az első félévet illeti. Pozitív energiákat tapasztalhatsz a karriered terén, a kapcsolataid azonban kissé döcögősebbek lehetnek, főként azért, mert Ikrekként két különböző személyiséget rejthetsz magadban.

A 2016-os év eleje nyugodtan telik. A bolygók kedvező állásának köszönhetően minden nehézség elkerül majd. Használd ki ezt a nyugalmat, ha fontos döntéseket kell hoznod, amikre a múltban nem nyílt alkalmad. Ha a jövődre fókuszálsz, az szintén kifizetődő lehet, így érdemes a pénzügyi stabilitásra vagy a leendő lakóhelyedre is gondolni. A munkahelyeden nem maradsz ki semmiből. Használd ki ezt az időszakot, és nyugodtan vegyél vissza egy kicsit a teljesítményedből.

A horoszkóp szerint a tavaszi hónapok a kapcsolatok jegyében telnek. Néhány nehézségbe ütközhetsz ugyan, de semmi igazán komoly gondod nem lesz. Érett kommunikációval vagy kompromisszumkészséggel bármi megoldható. Az Ikrek amúgy sem erőszakosan vagy makacsul oldják meg a problémáikat. Légy nyitott minden megoldásra, ne csak azokra, amik elsőre szembetűnnek. A családban harmónia vár rád, amit egy családi vacsora vagy utazás során is megtapasztalhatsz.

Mielőtt ismét nyugodt és intellektuális napok köszönthetnének rád, vár egy átmeneti mozgalmas időszak is. Sajnos rájössz, mit tehettél volna másképp, mostanra azonban már késő lesz, te pedig bajba kerülsz. A horoszkópod azt tanácsolja, hogy engeszteld ki a hozzád közelállókat mindenért, ami a múltban történt, és amiért nem figyeltél rájuk oda eléggé, mert ez az egyetlen módja, hogy rendbe hozd a dolgokat. Légy figyelmes és kedves! Végül mindenkihez megtalálod majd az utat.

Az év végén ismét békés időszak köszönt az Ikrekre. A karriered terén végre elérheted a céljaidat. A pozitív hozzáállásod a magánéletedre is kivetül. A kapcsolatodban újra visszatér az elveszettnek hitt harmónia. Az egyedülállók új ismeretségeket köthetnek, és kiélvezhetik a szingli élet minden előnyét. A horoszkóp szerint a legtöbb új élmény ebben az időszakban vár rád. A karácsonyt a leginkább a családod körében élvezheted.

 

kapcsolatFacebook