Horoszkóp 2017

Az újévvel megérkezett az új horoszkópunk is. Tapasztalt asztrológusaink szerint a 2017-es évben sok siker várható úgy a magánéletben, mint a karrierben is. Ez az év sok kihívást, fordulatot és vidám pillanatot fog hozni a mindennapjainkba. Nem kell tartania semmitől sem, hiszen prognosztikánk segítségével lesz ideje felkészülni az adott eseményekre. Horoszkópunkat hagyományos módszerrel készítjük el Önöknek, amit még i.e.200 évvel ezelőtt használtak a csillagjósok.

Ha a 2017-es évet tartalmasan és hasznosan akarja leélni, ajánljuk, járjon nyitott szemmel, és figyelemmel olvassa weboldalunkat. Reméljük, nem akarja elszalasztani a kínálkozó, soha vissza nem térő alkalmat. Ne várja, hogy a boldogság csak úgy magától az ölébe hulljon.

Horoszkópunk a párkapcsolatok területén az év első felében pozitív energiát jövendöl. Csillagok úgy a tartós kapcsolatoknak, mint az egyedülállóknak, akik még csak keresik lelki társukat, kedvezni fognak. Legtöbb esély az ismerkedésre tavasszal és nyáron várható. Ebben az évben nem ajánlatos gyors és meggondolatlan döntést hozni, esetleg sürgetni a dolgokat, ellenkezőleg a prognosztika türelemre int bennünket, a végzetét senki nem kerüli el. Így az Ön szerelme csak erősebb lehet.

A karrierben horoszkópunk haladást és személyes fejlődést ígér. Azonban az életben mindenért meg kell küzdeni, és ebben az évben adottak a lehetőségek, ezért ne féljen a cél érdekében kockáztatni. Amikor kitűzött céljait és gondolatait tisztába teszi, tudni fogja, hogy mikor lesz itt a megfelelő idő a cselekvésre. Horoszkópunk a legaktívabb és legszorgalmasabb egyéneknek előléptetést ígér a karrierben.

A csillagok ismételten zsúfolt évet jósolnak. Mindenesetre unatkozásra nem lesz ideje. Sőt lesznek olyanok, akik régóta dédelgetett álmaikat fogják valóra váltani. További információt arról, hogy élete ebben az évben hogyan fog alakulni, olvashat horoszkópunkban a állatöv egyes jegyeiben.


Jupiter a Mérlegben
9.9. 2016 - 10.10. 2017
g
9.9.
Jupiter a Skorpióban
10.10. 2017 - 8.11. 2018
h
10.10.

Élvezni fogja, hogy utazik és új embereket ismer meg mostanában. Hajlik a hagyományos értékek felé, ennek köszönhetően stabil párkapcsolatot alakíthat ki. Ugyanakkor, ha anyagi, vagy érzelmi értelemben nem úgy történnek a dolgok, ahogy megálmodta, radikális lépésre szánhatja el magát.

Ebben az időszakban bevételre számíthat a befektetéseiből, vagy esetleg biztosításból. Azért gondolja meg, mibe fektet, veszélyes lehet, ha az összes rendelkezésére álló tőkét kockáztatja. Ebben a szerepben a sötét oldala is megmutatkozhat.

Szaturnusz a Nyilasban
18.9. 2015 - 20.12. 2017
i
18.9.
Szaturnusz a Bakban
20.12. 2017 - 22.3. 2020
j
20.12.

Ebben az időszakban gyanakvók maradunk, mert tudat alatt még mindig veszélyt szimatolunk. Óvatos lesz, sőt megveti azokat, akik nagyobb kockázatot vállalnak. Előny lehet, hogy a jövőjére fókuszálhat, befolyásolhatja magánélete és karrierje alakulását is.

Ez az időszak felerősítheti bukással, elutasítással kapcsolatos félelmeit. Komfortosabban érzi magát beosztottként, különösen olyan munkakörben, ami nagy felelősséggel jár. Nyugodtabb lesz, ha rendelkezésére állnak szabályok, amiket követhet. Ha kitart és átvészeli ezeket az időket, megerősödve kerülhet ki a küzdelemből.

Uránusz a Kosban
28.5. 2010 - 15.5. 2018
a
28.5.

Képes kiaknázni energiatartalékait, amik ugyancsak tele vannak ebben az időszakban. Ami a karriert illet, több projektben is sikeresen tevékenykedik. Nem elég, hogy remek ötletekkel áll elő, képes el is adni azokat. Bátran támaszkodjon humorára, legyen szó a munkahelyi kapcsolatairól vagy a magánéletéről.

Neptunusz a Halakban
4.4. 2011 - 12.12. 2020
l
4.4.

Mentálisan erős lesz ebben az időszakban. Ha kitartó és türelmes, kétség sem férhet hozzá, hogy megkapja, amit akar. Nagylelkű természete bajba sodorhatja az anyagiak terén, akár megélhetési gondjai is lehetnek.

 

kapcsolatFacebook