Horoszkóp 2016

Szakértőink szerint 2016-ra a horoszkóp tapasztalatokban és fontos döntésekben bővelkedő évet ígér. Pozitív és negatív helyzetek egyaránt várnak ránk, de mind a javunkra szolgálhatnak. Az élet már csak így működik. Horoszkópunk megnyugtató útitársad lehet az egész év során, hogy minden közelgő eseményre felkészülhess. Útmutatóval és tanácsokkal szolgálunk neked egész évben, sőt, nemcsak 2016-ban, de az egész életed során is. A 2016-os év – sok más mellett – a személyes fejlődésről, az elsőbbséget élvező dolgok átértékeléséről, és a belső béke és nyugalom eléréséről szól majd.

Ne félj nyitott szemmel járni és figyelmesen körbenézni magad körül! A téged körülvevő világ hihetetlenül színes és változatos, és rengeteg lehetőséget kínál az életre szóló élmények szerzésére. A legfontosabb, hogy ne tarts a kockázattól és az új dolgok kipróbálásától. Visszavonultságban élni csak néhány esetben lehet célravezető. Határozottan nem javasoljuk, hogy elzárkózz, különösen akkor, ha teljes egészében ki szeretnéd élvezni, amit ez az év tartogat a számodra.

Ami a kapcsolatokat illeti, a csillagok nagyon pozitív helyzetben lesznek. Különösen a hosszú távú kapcsolatoknak kedveznek, amik a kisebb problémák ellenére is fennmaradnak. Ehhez nem kell mást tenned, mint nyíltan és őszintén beszélni a partnereddel. Ha két ember kifinomult felnőttek módjára kommunikál egymással, szinte mindent könnyedén meg lehet oldani. A szinglik számára a horoszkóp rengeteg kalandot ígér. Flörtben gazdag éjszakák és váratlan tapasztalatok várnak, ha pedig 2016-ban kezdesz egy kapcsolatba, az erőssé és elválaszthatatlanná tesz titeket.

A karrier terén a 2016-os horoszkóp szerint eléred a céljaidat. Persze semmi sincs ingyen. Hogy így legyen, ahhoz akadályokon és nehézségeken keresztül vezet az út. Ennek hála azonban nagyon értékes tapasztalatokra tehetsz szert, és a munkaadóid számára is nélkülözhetetlenné és nagyra becsültté válhatsz. Az életben semmi nem jön könnyen. Ne várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön. Mindent ki kell érdemelned, és meg kell dolgoznod a saját szerencsédért. Ha energiát, szorgalmat és elszántságot teszel a munkád mögé, annak meglesz a gyümölcse.

A horoszkóp szerint jó egészségnek örvendhetünk az évben, ha odafigyelünk magunkra, és nem tesszük ki magunkat túlzottan stresszes eseményeknek. A lelki békéd érdekében tanulj meg bátran nemet mondani! Figyelj oda a kisebb problémákra is, amelyekre máskor csak legyintesz és kezeletlenül hagysz.


Jupiter a Szűzben
11.8. 2015 - 9.9. 2016
f
11.8.
Jupiter a Mérlegben
9.9. 2016 - 10.10. 2017
g
9.9.

Mostanában alig vannak ambíciói, nehezére esik kitűnnie a tömegből és könyökölnie a céljai elérése érdekében. Bizalmatlan és óvatos, amikor véleményt kell nyilvánítania. Ha enyhíteni akar az Önre nehezedő terheken, engedje el a tökéletességet és fogadja el, hogy az emberek - köztük Ön is – néha hibáznak.

Élvezni fogja, hogy utazik és új embereket ismer meg mostanában. Hajlik a hagyományos értékek felé, ennek köszönhetően stabil párkapcsolatot alakíthat ki. Ugyanakkor, ha anyagi, vagy érzelmi értelemben nem úgy történnek a dolgok, ahogy megálmodta, radikális lépésre szánhatja el magát.

Szaturnusz a Nyilasban
18.9. 2015 - 20.12. 2017
i
18.9.

Ebben az időszakban gyanakvók maradunk, mert tudat alatt még mindig veszélyt szimatolunk. Óvatos lesz, sőt megveti azokat, akik nagyobb kockázatot vállalnak. Előny lehet, hogy a jövőjére fókuszálhat, befolyásolhatja magánélete és karrierje alakulását is.

Uránusz a Kosban
28.5. 2010 - 15.5. 2018
a
28.5.

Képes kiaknázni energiatartalékait, amik ugyancsak tele vannak ebben az időszakban. Ami a karriert illet, több projektben is sikeresen tevékenykedik. Nem elég, hogy remek ötletekkel áll elő, képes el is adni azokat. Bátran támaszkodjon humorára, legyen szó a munkahelyi kapcsolatairól vagy a magánéletéről.

Neptunusz a Halakban
3.2. 2012 - 12.12. 2020
l
3.2.

Mentálisan erős lesz ebben az időszakban. Ha kitartó és türelmes, kétség sem férhet hozzá, hogy megkapja, amit akar. Nagylelkű természete bajba sodorhatja az anyagiak terén, akár megélhetési gondjai is lehetnek.

 

kapcsolatFacebook