Halak Horoszkóp 2017

A Halak jegy szülöttei érzékeny, emberséges, intuitív, érzelmi beállítottságúak, akiket a Neptunusz bolygó ural. A horoszkóp 2017-re a Halakat arra serkenti, hogy éljenek ezekkel a jó tulajdonságokkal nemcsak a kapcsolatok, hanem főleg a karrier terén. Az elmúlt nyugodt évhez képest nem egy jelentős változással kellesz szembe nézniük. Főleg a nyár bekövetkeztével az Ön élete felgyorsul. Ez mások számára-akik nem tudnak ráhangolódni irritáló lehet. Év végével viszont a szituáció újra megnyugszik így élvezhetik a békés időszakot.

Az újév eljövetelével szembesülni fog azzal, hogy munkája már nem köti le kellőképpen figyelmét. A horoszkóp azt jósolja, hogy több lehetőség fog kínálkozni a változásra. Ne tegyen elhamarkodott lépést, alaposan fontolja meg, hogy érdemes-e új munkahely vagy pozíció változtatásával kockáztatnia! A csillagok állása ebben az időben nem fogja pozitív értelemben befolyásolni döntését. Halassza el választását tavaszra!

A tartós párkapcsolatában válságos helyzet alakulhat ki társa elhanyagolása miatt. Kedvességével és gyengédségével ezt helyrehozhatja, és újra teljes lesz az összhang Önök között. Az egyedülállók június táján önfeledten vetik bele magukat a szórakozásba és az ideális partner keresésébe. Járjanak nyitott szemmel, ez az ideális időszak arra, hogy megragadják a kínálkozó lehetőséget.

Az év második felében a Halak nehezen tudják elérni céljukat. Nehézségeiket csak abban az esetben tudják leküzdeni, ha mindenkit félreállítanak, aki az útjukat állja. Ez főleg a munka területére értendő. Munkahelyén lehetőséget kap egy bonyolult és igényes projekt elkészítésére. Ragadja meg az alkalmat, ne hátráljon meg! Lehet, hogy ez felülmúlja képességeit, több energiáját és szabadidejét kellesz áldoznia a cél érdekében. Esetleg kérheti munkatársa vagy barátja segítségét, biztosan nem fogják Önt elutasítani.

A horoszkóp szerint év végével a Halak kiegyensúlyozottá válnak. Ez az idő tökéletes a befektetésekre és a hosszú távú tervezésre. Legyen elővigyázatos, mert a szűk családi körben valaki fontos információkat akar elhallgatni Ön elől! Ha végére akar járni az ügynek, bizalmába kell férkőznie! Ne feledkezzen meg partneréről, még akkor sem ha gondolatait máshova összpontosítja. Egy kis igyekezet mellett élvezhetik a harmóniát.

 

kapcsolatFacebook