Bika Horoszkóp 2017

A horoszkóp erre az évre a Bikáknak azt ajánlja, hogy a munkahelyük miatt túlságosan ne aggodalmaskodjanak. Javulás az év második felére várható. Az állatöv e jegy szülöttei, akiket a Vénusz bolygó ural, felelősségteljesek és megbízhatóak. Ne féljen ezeket a jó tulajdonságokat a saját javára fordítani. Hála a bolygók kedvező állásának, főleg az emberi kapcsolatai terén különösképpen sikeres lesz.

Már az év elején kisebb akadályok fogják keresztezni a Bikák útját. A karriere stagnálni fog, és Ön fontolóra veszi, hogyan tovább. Gondjai miatt, lehet, hogy a környezete úgy ítéli meg, hogy megközelíthetetlen és zárkózott lett. Ne taszítsa el magától jó ismerőseit és barátait! A horoszkóp szerint éppen ebben az időben nagyobb hangsúlyt kellene fektetnie a kapcsolataira és személyi fejlődésére. Ami a munkáját illeti, húzódjon meg a háttérben, és várjon türelemmel! Nem, hiába azaz állítás, hogy aki semmit nem csinál, semmit nem ronthat el. Vigyázzon környezetében a csalókra, és a rossz emberekre, kihasználhatják az Ön figyelmetlenségét!

Családon belül az év derekán ebben a csillagjegyben kisebb problémák merülhetnek fel. Az elmúlt hónapokban nagyon aktív volt, de most már nincs sem energiája sem ideje kicsinyességekkel foglalatoskodnia. A család tagjai zokon veszik ezt a viselkedését, a veszekedést nyílt, őszinte beszélgetéssel megakadályozhatja. Így örülhet a kibékülésnek és a teljes harmóniának.

A Bikák számára az ősz hozza meg a sikeres időszakot. Ebben az időben a csillagok stabil állásban lesznek, és ezért minden területen sikert-sikerre fognak halmozni. Függetlenül attól, hogy kisebb viszályok merülnek fel magánéletében, a tartós párkapcsolatok nagyon intenzívek lesznek. Az egyedülállók könnyűszerrel teremtenek kapcsolatot új potenciális partnerrel, és adva lesz a lehetőség, hogy rátalálhatnak lelki társukra. Mindenesetre új szerelem van kilátásban. Ami a karrierét illeti, örömére fog szolgálni az a tény, hogy kemény munkájáért végre elnyeri méltó jutalmát. Egészségi állapota kiváló lesz, minden betegség nagy ívben el fogja Önt kerülni.

Év végével újra a karrierére fog összpontosítani. A szorgalmasabb Bikák előreléptetésre is számíthatnak. Munkahelyükön társaikhoz nagyon barátságosak, és segítőkészek. Ne feledkezzen meg a pihenésről sem, ajándékozza meg magát egy téli kikapcsolódással, ahol új erőre kaphat.

 

kapcsolatFacebook