Bika Horoszkóp 2016

A csillagjegy szülötteit a Vénusz vezérli, így – hála a felelősségteljes hozzáállásuknak és erőfeszítéseiknek – minden helyzetet a lehető legjobb módon kezelnek. A 2016-os horoszkóp azt tanácsolja a Bikáknak, hogy aknázzák ki jól ezt a képességüket, főként a munkában, de akár a magánélet terén is. Ha a családi vagy kapcsolati problémáidon dolgozol, ne légy erőszakos, ez nem segít. A tavalyi évben a horoszkópunk és a csillagok békés utat választottak neked. Most azonban épp az ellenkezője történik: több jelentős csavar is vár rád.

A munka terén természetesen nincsenek gondjaid. A Bika általában korrekt munkavállaló. A hozzáállásodnak és a befektetett energiádnak köszönhetően bármely szakmában az élen járhatsz. A munkaadók természetesen nagy becsben is tartják ezeket a tulajdonságokat, mégsem próbálnak kihasználni. Előfordulhat azonban, hogy néhány kisebb vita miatt bajba sodorhatod magad a munkahelyeden.

2016 tavaszán főként személyes fejlődés vár rád. A kapcsolataidban nem fogsz azonban túl jól szerepelni. Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, legyen az egy veszekedés vagy nézeteltérés, ami felnyithatja a szemed. Átgondolod a lépéseid, és felismered, hogy nem voltál fair. Ne légy makacs, és ne tekintsd vereségnek a helyzetet, sokkal inkább tekints rá megvilágosodásként.

A horoszkóp azt mutatja, hogy a nyári hónapokban a felhők végre szertefoszlanak. A munkádban kiemelkedően teljesítesz, sőt, előléptetés is várhat rád. A kapcsolatok terén szintén sikeres leszel. Az egyedülállók most bátran ismerkedhetnek. A párkapcsolatban élők harmóniát, békét és jóllétet tapasztalhatnak.

Az ősz számos izgalmas lehetőséget tartogat a Bikák számára. Olyan ajánlatot kapsz, amit nem tudsz visszautasítani. Ez persze áldozatokkal is járhat. Amíg ez a dilemma foglalkoztat, az emberek számára elzárkózónak és megközelíthetetlennek tűnhetsz. Kérj tanácsot valakitől, akiben megbízhatsz. Együtt megtalálhatjátok a tökéletes megoldást. Szeptemberben a csillagok negatív helyzetben lesznek. Légy óvatos a sérülésekkel!

2016 vége már békésebb lesz, a Bika pedig kiegyensúlyozottabb. Az időszak tökéletes lesz a befektetésekre és a jövő tervezgetésére is. Ne hagyd azonban, hogy a harmónia megtévesszen! Légy aktív, sportolj sokat, és járj el otthonról. A szűk családodban gondok adódhatnak. Valaki el akarhat titkolni előled valami fontosat. Ha meg akarod tudni, miről van szó, közel kell kerülnöd az illetőhöz, és elnyerned a bizalmát. Légy vele kedves, biztosíts számára osztatlan figyelmet, és persze ne erőltess semmit!

 

kapcsolatFacebook