Bak Horoszkóp 2017

A horoszkóp 2017-re a Bakoknak sikereket jósol a karrierben. a jegy szülöttei, akik a Szaturnusz bolygó uralma alatt állnak céltudatosak, nagyravágyóak és karrieristák. Ellentétben a karrierrel, párkapcsolatuk nem lesz zökkenőmentes, főleg az év második felében. Pozitív energiára számíthat a személyi fejlődésében, amely nagy előrelépést és lelki békét biztosít Önnek. Ezek után sikeresebb lesz, mint valaha.

Már az év elején stabil időszak veszi kezdetét a Bakok számára. Ami a karrierét illeti kifogástalan lesz. Munkatempója utánozhatatlan így nem csoda, hogy kitűnik munkatársaihoz képest. Előreléptetésre számíthat.

Tavasszal a tartós párkapcsolatában krízis várható, ez nem mentség a csökönyös viselkedésére. Próbáljon kompromisszumot kötni párjával, meglátja sikerrel fog járni. Higgye el „csendes háztartással“ nem old meg semmit. Hála mindkettőjük igyekezetének hamarosan megtalálják elveszett harmóniájukat.

A horoszkóp az év derekán arra hivatkozik, hogy semmiképp ne utasítsa vissza az Önnek felkínált segítséget. A túlzott stressz árthat az egészségének. Munkahelyén kénytelen a megszokottnál több időt tölteni feladataival, sajnos a szabadidő rovására. Szenteljen több figyelmet partnerére, ellenkező esetben problémák adódhatnak magánéletében is. Kedvese a hosszú kimaradásait félre értheti. Törődjön többet egészségével! A feszült idegállapot miatt gyomor bántalmak léphetnek fel. Szerencséjére ez csak egy átmeneti időszak.

Az év utolsó harmada a kapcsolatokról fog szólni. A csillagok végre pozitív állásban lesznek és ezért főleg az egyedülállóknak szerencsét ígér új kapcsolatok kialakításában. A hosszú párkapcsolatokat is a teljes összhang fogja jellemezni. Feledésbe merülnek az elmúlt viszályok és átadhatják magukat a kellemes együttlétnek. Ami a karrierét illeti a horoszkóp különösen decemberre újabb sikereket jósol. Munkáját különösebb erőfeszítés és gondok nélkül fogja véghezvinni.

 

kapcsolatFacebook